donderdag 8 november 2018

Een nieuw herfstjurkje en een (voor mij toch) gevaarlijk nieuwtje

In plaats van te beginnen met een hele lap tekst, wil ik deze blogpost graag starten met deze foto.
De foto weerspiegelt namelijk mijn eerste reactie toen ik hoorde dat er een nieuwe stoffenwinkel, namelijk Peachy Pop, open zou gaan in onze gemeente. Hoe zalig is dat, een winkeltje waar ik zelfs passeer op weg van het werk naar huis. En ja, gevaarlijk gaat dat ook zijn want het zal niet helpen de stoffenvoorraad hier weg te werken. 
Dit prachtige stofje van Katia viel me direct op. Zo eens iets anders dan anders en in een kleur waar Femke goed mee staat. 

Over het patroontje moest ik niet zo lang nadenken. Het werd de Every Wich way van Duchess and Hare. De 3/4 mouw is ideaal voor in de herfst en een restje katoen van Jo zijn pyjama bleek ook perfect geschikt voor een biesje.
Ik knipte gewoon dezelfde maat als vorige keer alleen vergat ik wat extra zoom aan te knippen. Door om te zomen met biaisband kon ik gelukkig nog wat extra centimeters uitsparen. 

Ik blijf de stof zo mooi vinden en heb alle restjes verwerkt tot toilettasjes en pennenzakken. Maar daarover later meer...

Nog even een leuk weetje, tot en met 31 december 2018 krijg je zowel in de winkel als in de webshop 10% korting met de code WELKOM18. Je kan ook nog een Singer naaimachine winnen als je in de bakstenen winkel je aankopen doet en je gegevens achterlaat.

Stof: Katia Poplin arty ethnic van bij Peachy pop
Patroon: Every Which Way van Duchess and Hare maar dan met rits ipv knopenpad.
4 opmerkingen:

  1. Zó mooi!!! En wat een spontane, fotogenieke dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die foto blijf ik fantastisch vinden, echt geweldig!! En ja, dat stofje is heerlijk mooi... ik ben nu al een paar keer bij Peachy Pop binnengeweest en het blijft mijn aandacht trekken. Alleen weet ik zelf niet zo gauw wat ik ermee moet, dus ik ga het toch aan anderen overlaten. Met Katia heb ik wel een zalig nieuw merk leren kennen, want ook ik koos er stofjes van bij Wendy. Niet goed voor de portemonnee, maar ook zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, en inmiddels al vaak in de nieuwe stoffenwinkel geweest? Superleuk jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen