zondag 4 november 2018

Als Femke zelf mag kiezen

Bij Sewpony is er iedere maand een nieuw, leuk thema en je kan er ook nog eens een leuke prijs mee winnen. Deze maand laten we de kinderen zelf het patroon en de stof kiezen.

Eigenlijk is dat best handig. Zelf zit ik soms uren te twijfelen wat ik zal maken. Bij Femke was het echter heel snel duidelijk wat het moest worden. Een Issie top (met ruffles natuurlijk) en de rok van de Jeune twinset zonder zakken. Voor de rok koos ze een katoentje met vosjes uit de stoffenvoorraad en we vonden samen nog een lap roestbruine/oranje tricot voor de top.

Die ruffles maken het zo schattig vinden jullie ook niet?
De rok is nog een beetje te lang maar zo hebben we er hopelijk langer plezier van. Ze is lang klein gebleven maar de laatste tijd lijkt het wel of ze omhoog schiet.

Gelukkig blijft het nog steeds ons zonnetje in huis en zie haar maar weer eens stralen in deze outfit. Heerlijk vind ik dat. Dus zelf je kind laten kiezen, ik kan het iedereen aanraden.

Wil je graag kans maken op de prijs van deze maand, namelijk een gratis patroon van Sewpony? Deel dan jou Sewpony creatie op instagram met de #sewponykid. De winnaar van het patroon wordt bekendgemaakt begin december. 
Stof: uit de voorraadkast, geen idee meer waar gekocht2 opmerkingen:

  1. super leuke outfit! En kijk hoe happy ze is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Mooie set en je dochter wordt er blij van. Wat wil je dan nog meer ;-).

    BeantwoordenVerwijderen