vrijdag 18 november 2016

Pyjama tijd!!!

Het was ergens in juni of juli dat ik deze Scandinavian Polar Bears in mijn winkelmandje klikte. Het plan was toen om er zomerpyjama's van te maken zodat Jo en Femke er netjes zouden bijlopen op onze vakantiebestemming in Hongarije.

Zoals wel vaker haalde ik die deadline niet. Gelukkig kon ik nog extra stof nabestellen bij Pindanutjes en in plaats van zomerpyjama's werden het najaars/winter pyjama's. Een blauwe versie voor Jo en een beige voor Femke.

Eigenlijk vraag ik me af of ze het wel door hebben dat het dezelfde stof is. De reactie die ik verwacht had bleef namelijk uit... Ach ja, ze hadden in ieder geval wel dubbele pret toen ik foto's nam.


We deden om af te sluiten ook nog het doe-alsof-je-slaapt spelletje. Dat bleek voor de ene ook al wat gemakkelijker dan voor de andere.


Patronen Jo: Joe broek (La maison Victor) en Billie shirt (Zonen 09)
Patronen Femke: Shirtje ottobre winter 2013 en Viola legging (La maison Victor) 
Stoffen: Scandinavian Polar Bears van Dapper, gekocht bij Pindanutjes
6 opmerkingen:

 1. Eigengemaakte pyama's, dat scoort hier telkens weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi en wat een knappe kids heb je toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke stof! Die pyama's zien er leuk uit. Dat wordt veel slaapplezier ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je soms nog uit welke nrs. (jaar?) van LMV de patronen precies komen? Ik zoek een geschikt patroon voor een pyjama (maten 98-128)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Joe broek komt uit La Maison Victor maart-april 2015. De Viola legging staat daar ook in. Als bovenstuk is de trui uit stof voor durf-het-zelvers 2 ook heel fijn. Groetjes Daisy

   Verwijderen