zaterdag 26 november 2016

Billie polo

Blauw blauw wat hou ik zo van jou.
Jawel hoor, hier ben ik weer met een blauwe creatie. Ik probeer er de laatste tijd echt op te letten om niet iedere keer voor de vertrouwde kleuren te gaan. De stoffenkast begint zich stilaan te vullen met wat andere kleurtjes maar daarvoor moeten we eerst plaats maken toch.

Deze creatie maakte ik alweer een tijdje geleden en degenen die me volgen op Instagram zagen hem vast al eens passeren. Het is de Billie van zonen 09 gecombineerd met de gratis te downloaden handleiding om er een polo van te maken. Ook het stofje is er eentje uit de Zonen 09 collectie.

Zelf twijfelde ik een tijdje tussen pyjama of draagbaar als trui. Misschien komt het omdat ik niet gewend ben aan een zoon in een polo, ik weet het niet. Wat denken jullie ervan?


Patroon: Billie Zonen 09
Stof: Off Beetle blauw van Zonen 09, gekocht bij Het Stoffenhuis

5 opmerkingen:

 1. Super mooi. Zou willen dat ik zo een pareltje in de kast van mijn zoon had liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi mooi ik denk dat een kraagje het anders zou doen uitzien(omdat je twijfelde) of een groene boord onderaan :)) maar hij is supermooi ik durf dat niet proberen met dat belegdingetje :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ja, plaats maken in de stoffenkast... dat is af en toe echt nodig he! Zeer mooi, prachtige afwerking met die boordstof, knap gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem super mooi, zou zonde zijn om dat alleen maar 's nachts te mogen dragen! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen