donderdag 3 november 2016

Naaien voor een goed doel # bloggers for life 2016 # knuffeldoekjes

Bloggers for Life, zegt het jullie iets? Wel dit geweldige initiatief werd vorig jaar op poten gezet door Sarah en Lies. Twee straffe blogmadammen die besloten een veiling van zelfgemaakte items te organiseren waarbij de opbrengst werd geschonken aan een goed doel.

Het was een groot succes en ook dit jaar organiseren ze opnieuw een veiling waarover je hier al wat uitleg kan lezen. Ze organiseren dit jaar niet alleen een veiling, maar ook een sew along. Er is keuze uit 4 prachtige doch eenvoudige patronen die je kan naaien voor de kinderen op de afdeling oncologie van het UZ Gent.

Zeg nu zelf, leuke eenvoudige patroontjes naaien voor een goed doel en weten dat die twee dames er zoveel vrije tijd in gestoken hebben. Daar steek ik graag mee mijn schouders onder!!!

Dus graag deel ik hier mijn twee knuffeldoekjes om jullie ook warm te maken om mee te doen. Ze waren zo snel klaar en zijn zo super zacht!


Heb ik je kunnen overtuigen? Op de blog van Sarah (Khadetjes) kan je alle patronen en informatie terugvinden. Je kan je maaksels binnenbrengen tot 19 november dus er is nog even tijd als je ook zo'n schattig doekje of één van de andere patronen wil maken.


5 opmerkingen: