maandag 16 april 2018

Eenvoud siert

Joepie, Sansahash heeft weer een nieuw patroontje uit. Zo eentje dat perfect is voor de zomer en bovendien snel klaar. Eentje dat ik dus weer niet kon weerstaan...
Niet alleen het patroontje kon ik niet weerstaan. Deze super mooie tricot met felle flamingo's riep "koop mij". Ik mikte het dus samen met wat nieuwe see you at six stoffen in mijn digitale winkelwagentje (hoezo koopstop...). Toen de stof aankwam maakte ik een klein vreugdedansje. In het echt is hij nog zoveel mooier.
Het bovenstukje van deze jurk is gevoerd waardoor het mooi en snel afgewerkt wordt. Nog een rokje eraan rimpelen (of plooien want die optie is er ook) en de jurk is al zo goed als af.
De rug van dit patroon heeft een ronde hals of je kan ook voor de uitgesneden versie kiezen. Ik deed dat niet, ons Belgische weer kennende... En zien jullie die mooie krullen? Nog een restantje van het proefkapsel dat mijn schoonzusje uitprobeerde. Nog twee weken en Femke viert haar lentefeest.
Ik zeg trouwens wel schoonzusje maar officieel gaat dat pas in augustus zijn. Vorige week kwamen ze namelijk vragen of ik getuige wil zijn en Femke is maar wat graag bruidsmeisje. Misschien dat deze schoenen tegen dan goed passen. We kregen ze van een vriendinnetje maar ze zijn nog veel te groot. En ook veel te mooi om ze niet te dragen dacht Femke zo. 

Toen mijn schoonzusje, die ook mee was foto's nemen, vertelde dat ze mijn broer voor het eerst kuste op deze trappen wou Femke niks liever dan daar foto's nemen. We maakten daar dan maar gretig gebruik van!

Patroon: Mila jurk van Sansahash. Tot 24 april te koop met korting. Op de facebookgroep van Sansahash kan je de eerste 24 uur nog een extra kortingscode vinden.
Je kan trouwens via de Instagram van @Sansahash 2 patronen winnen en 3 meter stof van Megan Blue. Snel naar daar zou ik zo zeggen...

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk mooie zomerse jurk! En wat een prachtige stof, thanks voor de link naar die webshop, kende ik nog niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke jurk,klaar voor de zomer.Proficiat dat je getuige mag zijn,toch iets speciaals hé!En maak je de kleren voor het bruidsmeisje ook zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Inderdaad heel speciaal. Natuurlijk krijgt ze een zelfgemaakte bruidsmeisjes jurk ;-).

   Verwijderen
 3. Wat een leuke jurk! En superleuk dat je getuige mag zijn!

  BeantwoordenVerwijderen