woensdag 29 november 2017

Flora tour


Als ik naar de stoffenwinkel ga dan moet ik altijd eens snuffelen in de bak met couponnen voordat ik terug naar huis ga. Vaak vind ik daar leuke stofjes met korting die achteraf vast wel eens van pas zullen komen. Deze keer had ik geluk want er lag een metertje katoen van Art Gallery tussen.  Wat ik ervan zou maken, dat wist ik nog niet direct. Enkele dagen later zat er dan ineens een mailtje in mijn postvak of ik niet mee wilde doen aan de blogtour van Elegance and Elephants en voila, de bestemming voor het  stofje was gevonden. 


De Flora dress is een iets wijdere jurk zonder rits. Ideaal want Femke kan de jurk deze winter dragen met een coltruitje eronder en een maillot en in de lente kan ze hem aan met kniekousen en ballerina's. Zo hebben we extra lang plezier van dit mooie stofje.  De onderkant van de mouwen vond ik persoonlijk net iets te breed voor de smalle polsen van Femke. Dus daar stak ik elastiek in zodat ze niet zo gapen.
Verder ging het nemen van de foto's helemaal de mist in. Letterlijk en figuurlijk! Wat was het donker buiten de afgelopen dagen. Binnen kreeg ik de belichting niet helemaal goed.  Ik deed een poging om een soort fotostudio te maken van onze wasruimte maar ook dat ging niet helemaal goed. Misschien toch maar eens kijken voor wat lampen te vragen voor kerst? Moesten jullie tips hebben dan hoor ik het graag!
Stof: Art Gallery gekocht bij het Stoffenhuis
Patroon: Flora Dress and Tunic van Elegance and Elephants, Nog tot 8 december krijg je 10% korting met de code FTD10.

4 opmerkingen:

 1. Leuke jurk! Binnen fotograferen vind ik altijd lastig. Het helpt wel om bijvoorbeeld een wit laken over een staande lamp te hangen. Dan heb je niet het directe licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!
  binnen fotograferen is inderdaad supermoeilijk, de enige effen muur hier ligt naast een raam waardoor het licht altijd verkeerd valt...
  maar uiteindelijk gaat het vooral over de jurk en die is prachtig, dat zie ik zo ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik vind de jurk echt wel heel mooi... En ik vind het dus ook vreselijk lastig om nu momenten te vinden om mooie foto's te maken. Maar die van jou vind ik zoals altijd toch weer goed gelukt hoor...

  BeantwoordenVerwijderen