zaterdag 3 december 2016

Irene jurk

Irene jurk - testers gezocht. Dat was de titel van het blogbericht waarmee Isabel van Bel'Etoile haar zelfgemaakte patroon aankondigde. Een prachtig A-lijn jurkje met aangepaste halslijn en een knopenpad. En of ik dat jurkje wou testen!

Het patroon is echt helemaal mijn smaak. In gedachten zag ik Femke al rondlopen in zo'n jurk. Het perfecte roestbruine stofje had ik namelijk al in de kast liggen. Die stof gecombineerd met blauwe knopen en bijpassende kniekousen dat leek me de perfecte combinatie.

Ik was dan ook super blij toen bleek dat ik effectief mocht testen. Wel spannend zo voor de eerste keer! Gelukkig is het echt een heel eenvoudig patroon met een duidelijke werkbeschrijving. De werkbeschrijving bevat ook extra foto's om het nog duidelijker te maken. Tot mijn grote vreugde zat de jurk op twee avondjes ineen en het jurkje dat ik in gedachten had kwam tot leven.

De mooie kleur van de stof was moeilijk vast te leggen op camera dus daarom trokken we toch maar even naar buiten om foto's te nemen. De eerste foto's waren gelukkig direct goed want even daarna kreeg Femke het veel te koud en deden we maar snel terug de dikke jas aan!


De stof heeft ook een prachtige structuur maar deze kan je dan weer beter zien op onderstaande foto die binnen genomen werd.
Dat ik fan ben van dit patroon (en van het stofje) is ondertussen wel duidelijk denk ik. Neem dus zeker eens een kijkje op Isabel haar blog als je het gratis patroontje ook eens wil uitproberen!
Er werd ook een heuse blogtoer op poten gezet door Isabel en die loopt nog door tot 8 december. Neem de komende dagen dus zeker eens een kijkje bij deze andere testers om ook hun pareltjes te bewonderen.


Made by Mazella - Flaflinko - Woohoo by Davina - Inspinration
Voor MiLo - GalleryFabrics - Bellevi - Stannel - +2=5


Hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes Daisy

https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285


8 opmerkingen:

 1. Super mooi. Inderdaad een echt pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf even verliefd op dit jurkje van jou, helemaal mijn ding! Dankjewel om mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's van een super mooie jurk en dito dochter alweer!!! Echt knap. Dat van dat koud krijgen ken ik ook ;-). Ik moest de foto's echt voor mijn blogbericht ook snelsnel nemen en dat is er helaas aan te zien ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur en de jurk, beiden om ter mooist!

  BeantwoordenVerwijderen