Pagina's

dinsdag 21 november 2017

Ruffles in overvloed

Jawel, we blijven nog even hangen bij Sansahash. Vandaag werd namelijk een nieuwe patroon gelanceerd, de Lana Tuniek & jurk. Voor de mensen die een Nederlands patroon verkiezen is er goed nieuws want ook deze versie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

In het vertalen en het naaien van deze nieuwe jurk kroop best wel wat tijd. Vandaar dat de uitslag van de giveaway een dagje op zich liet wachten. Sorry hiervoor! Onderaan deze blogpost kan je lezen wie gewonnen heeft en ik vertel je ook hoe je het patroon van de Lana kan winnen. Maar eerst nog wat meer uitleg over dit nieuwe patroontje.

Lana heeft een aansluitend bovenstuk met een lage rug en lintjes als rug sluiting.


Je kan kiezen tussen een volledige cirkelrok of een gerimpelde rok. Femke koos natuurlijk de zwierrok, hoe kan het ook anders.

Voor de mouw heb je de keuze tussen een mouwloos jurkje, een korte mouw, een gewone ¾ mouw of een lange mouw. Met de winter voor de deur koos ik voor de lange mouw. De korte mouw wordt afgewerkt met elastiek wat er voor zorgt dat je poffend effect krijgt. Eigenlijk wil ik die korte mouw ook wel eens uittesten met een luipaardmotiefje waar Femke stapelzot van is.

En als laatste is er dan nog de ruffle onderaan de cirkelrok. Ik was in het begin geen al te grote fan van deze ruffle (lees extra werk) maar Femke zag het helemaal zitten. Achteraf ben ik blij dat ik de ruffle er toch aan gemaakt heb. Kijk hoe blij ze ermee is. Ze bleef maar naar de onderkant van haar rok kijken.
Toen we thuiskwamen na het nemen van de foto's vroeg ze spontaan wanneer het Kerstfeest was en of ze deze jurk dan aan mocht. Dat is bij deze ook weer geregeld!


Woordje van dank:
De stofjes die ik bestelde kwamen wat later aan dan verwacht. Dit mooie stofje komt uit de stoffenvoorraad van Ondinneke van de blog Hutsepruts. Ik ben haar dan ook erg dankbaar dat ze me uit de nood hielp en ik haar mooie stofje mocht verknippen.

Winnen:
Wil je een kans wagen om dit patroontje te winnen? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram pagina.

Winnaar:
De winnaar van het Nilah patroon is Noortje S. De ontwerpster zal je via Facebook een code sturen waarmee je gratis het patroon kan downloaden. Gefeliciteerd!


Stof: Uit de stoffenvoorraad van Hutsepruts.
Patroon: Lana Tuniek&jurk van Sansahash. Nog tot maandag 28 november kan je het patroon met korting aankopen. De eerste 24 uur kan je ook nog een extra kortingscode vinden in de Sansahash pattern group op Facebook.



Hopelijk tot de volgende keer!
Groetjes Daisy

https://www.bloglovin.com/@daisymolemans

7 opmerkingen:

  1. Wat een ongelofelijk mooie jurk! Ze staat beeldig met die kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat is ook een hele mooie versie geworden.
    Hier is de dochter ook enorme fan van de ruffle en het zwiergehalte van de jurk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, geweldig! Je dochter is echt dol op de creaties die je voor haar naait! Ik kan haar alleen maar gelijk geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gedaan en weer prachtige foto's! het patroontje zelf is minder mijn ding, maar smaken verschillen! Wel heel tof gecombineerd met die kousen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, als ik naar dit exemplaar kijk van jou van de Lana dress, kan ik bijna niet meer wachten om het patroon uit te proberen! Stofje en patroon liggen klaar (nogmaals thanks!!), nu nog de tijd vinden om eraan te beginnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen