maandag 13 november 2017

Af en toe gaat het ook wel eens mis + nog een leuk nieuwtje!Vorige keer vertelde ik al dat Ondinneke van Hutsepruts en ik druk bezig zijn met het vertalen van de patronen van Sansahash naar het Nederlands. Dat vertalen is super leuk om te doen en wat nog leuker is, iedere keer als er een patroon vertaald is, dan mogen wij zomaar één exemplaar van dat patroontje weggeven. Onderaan deze blogpost kan je lezen hoe je hierop kans kan maken en ook de winnaar van de vorige giveaway maak ik daar bekend.

Maar, eerst wil ik nog graag de eerste Nilah die ik maakte met jullie delen. Bij die eerste Nilah maakte ik een klein foutje en knipte ik voor het rokdeel maat 5 jaar in plaats van maatje 6. Normaal valt het patroon dus wat langer uit maar oh, wat vind ik deze (te) korte versie schattig.


Wisten jullie dat er vandaag een heuse Nilah Sew Along begonnen is? De jurk is nu met korting te koop en er wordt van 13 tot 20 november iedere dag een klein stukje van de jurk gemaakt. Na een week heb je de jurk klaar en als je foto's post in de facebookgroep zijn daar nog enkele leuke prijzen mee te winnen. Je kan alles volgen via de facebookgroep of op de blog van Sansahash. Het is in het Engels maar Ondinneke en ik helpen je daar ook graag moest je problemen ondervinden.

En dan nu de uitleg van de giveaway. Om het patroon van de Nilah te winnen moet je deze keer drie dingen doen:
 1. Laat hieronder een reactie na.
 2. Wordt lid van de Sansahash pattern group
 3. Laat een reactie na op deze blogpost
Op 20 november maak ik de winnaar bekend!

De gelukkige winnaar van het Zahara patroontje was Heide Bonne. Gefeliciteerd! Je mag via facebook een berichtje verwachten van de ontwerpster van Sansahash met de code voor jou gratis exemplaar.

Ondertussen werken we druk verder om ook de andere patroontjes te vertalen. Zodra er eentje klaar is volgt er weer een giveaway. Veel succes allemaal.
15 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super! En zeker de achterkant niks te kort hoor..soms zie ik ook rokdelen voorbij komen dat ik denk...veel te lang..Hopelijk wel plezier van gehad?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind korter heel tof voor die kleine meisjes. Mooi kleedje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo, mooi! En da's nu een kleedje dat ik hier ook nog verkocht zou krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een tof jurkje! Het patroontje staat al op men verlanglijstje sinds ik hier de eerste keer deze korte versie voorbij zag komen. En ik blijf hem leuk vinden. Mss dat ik nog snel ga inspringen met de sew-a-long ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a sweet little dress! It reminds me I need to make summer version of this pattern for my girlies now it is finally warm in my corer of the world!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat ben ik jaloers dat je zo bij de bron zit bij de sansahash patroontjes. Ik leerde sansahash kennen met kamaria en zo veel mogelijkheden. Benieuwd naar de op til staande patroontjes.
  En idd, dit kleedje is, ondanks het herfstige weer, te schattig om niet te delen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankjewel voor het mooie patroontje. Dit wordt zeker en vast een mooi zomerkleedje voor volgend jaar. Ik ben er super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze kan het zeker hebben, je dochter, deze roklengte, en omdat het vanachter iets langer is, valt het nog minder op. Gewoon laten dragen, het staat haar prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als je het niet weet, valt het niet op dat dit superleuke jurkje eigenlijk te kort is. Staat haar goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeps, misschien al te laat... maar ik zag nog geen winnaar (bekendmaking), dus waag ik mijn kansje toch nog ;-). Het is een bijzonder mooi patroon, dus waarom zou ik dit niet doen?

  BeantwoordenVerwijderen