Pagina's

maandag 6 november 2017

Glitter en glamour + nog een giveaway

Vandaag is de grote dag waarop ons prinsesje zich 6 jaar noemen mag. 

Al zes jaar zeg! Al zes jaar ons zonnetje in huis. Ze is bijna altijd vrolijk, een echte knuffelmie, behulpzaam, attent, creatief EN ze wil nog steeds amper broeken dragen. De ideale reden dus om een echte prinsessenjurk te maken voor haar verjaardag!

Het patroon is opnieuw de Zahara jurk van Sansahash. Deze keer gebruikte ik een dun zalmroze stofje met zilveren spikkels op en daaronder 3 lagen tule. De rok wordt hierdoor wat voller en geeft het geheel net dat beetje extra glamour. 

Ik trok weer een massa foto's waaruit ik niet kon kiezen dus in plaats van een hele uitleg te typen ga ik jullie gewoon overstelpen met foto's. Die spreken voor zich denk ik.





Wat heeft ze gisteren op haar "grote mensen" feest gestraald in deze jurk. Ze voelde zich een echte prinses!

Ik mag omwille van Femke haar verjaardag een Nederlandstalig patroon van de Zahara tuniek en jurk weggeven. Wil jou dochtertje, nichtje, metekindje, ... zich ook wel eens graag een prinses voelen? Volg dan mijn blog via bloglovin en plaats hieronder een reactie waarin je vermeld voor wie je graag een Zahara tuniek of jurk zou willen maken. Als je lid bent van de Sansahash pattern group gaat je naam nog een tweede keer in de pot. Op maandag 13 november maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

Stof: zalmroze voile en voering gekocht op het stoffencircus.
Tule: sparkling tule, gekocht bij Het Stoffenhuis



















32 opmerkingen:

  1. Ik zou graag een Zahara jurk, alsook een tuniek, maken voor mijn dochter Jente (7 jaar). Dus ik waag mijn kans... 🤞🏻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik waag ook heel graag mijn kans. Ik heb het kleedje al een paar keer zien passeren maar jouw versie is werkelijk schitterend. Voor mijn 5-jarige dochter Nona zie ik dit patroontje ook wel zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn kleindochters worden binnenkort ook 6j. En ieder zwierjurkje wordt met enthousiasme onthaald

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Graag waag ik mijn kans voor het kleedje voor mijn prinsesje. Ideaal patroon voor haar Frozenkleed, want het stofje ligt hier al.
    Het kleed is prachtig en wat een leuk idee met de tule.
    Ik ben al lid van de Sansahash groep.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo een prachtige jurk. En wat een mooie foto s

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele mooie jurk .... in mei 2017 deed onze oudste dochter haar communie in een zelfgemaakte prinsessenjurk ... mei 2019 volgt de middelste dochter ... en ook zij wil graag een zelfgemaakte prinsessenjurk .... en dochtertje 3 moet nog paar jaartjes wachten vooraleer zij aan de beurt is ... dus het patroon zou hier zeker goed van pas komen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat kan tellen als feestjurk! Wat staat het haar mooi.
    Ik kende het patroon nog niet, maar het is er wel één om te onthouden. Goed voor dochterlief van 14 maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo'n mooi patroon past perfect in de geschenkdoos onder de kerstboom voor alle meisjes in de family. Ik ben er zeker van dat hij aanbeden zal worden door de dochters, metekindjes en nichtjes (die allemaal meisjes zijn tussen 2 en 8) Hopelijk ben ik de gelukkige! groetjes
    katrien (katrien1desmet@telenet.be)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hier ook gegeerd door een moeke van 4 kleindochters: een tweeling van ruim twee en half, een schatpatat van 6 en de grootste schat van 8.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Allereerst proficiat voor je 6-jarige meid! En wauw, wat straalt ze in haar prinsessenjurk. Zo eentje wil ik ook wel maken voor mijn kleine meid die volgende zomer 3 wordt. Ik ding dus mee en hou mijn vingers gekruist!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een pareltje! Zowel de jurk als de dochter! Aangezien mijn dochters eerder van het ravotbroektype zijn, laat ik de wedstrijd deze keer aan de echte jurkjesmama's, -tantes en -oma's ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow wat prachtig, daar zal mijn 3 jarig meisje in schitteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb lang weerstand geboden aan nieuwe patronen owv het feit dat ik er al zooo veel heb liggen die vaak ongebruikt zijn. Maar de patronen van sansahash lijken me echt stuk voor stuk geweldig, dus ik zwicht graag! Deze is echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ooooh wauw wat een mooie jurk. ik zou er eentje maken voor mijn man zijn petekindje (ze staat op mijn blog), ze kan heel stoer zijn maar toch ook wel nog een meisjemeisje met momenten
    leuke foto's trouwens, ik hoop dat het niet te koud was ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige jurk voor jouw prinses. Je hebt niet overdreven toen je het had over de feesteditie die je nog in petto had. Ik ben bij de vorige give-away al lid geworden van de Sansahash pattern group en doe graag nog eens mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig patroon, prachtig stofje, super resultaat! Ik maak graag zo'n top jurk voor de dochter van mijn lief. Na veel naaien voor mezelf vind ik het wel fijn als ik kan/mag naaien voor zo'n kleine prinses :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind dit een wondermooi modeltje van jurk en kind! Ik zou graag voor mijn dochtertje het jurkje maken voor als ze naar het communiefeestje van haar nichtje gaat. Dan kunnen ze samen prinsesjes zijn die dag!!! Dus hierbij waag ik mijn kans.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh! Zo'n mooi kleedje! Een geschenk uit de hemel voor de communie voor mijn prinses! Ze wil zo graag een prinsessenkleed! Ik duim....

    BeantwoordenVerwijderen
  19. oh, zo'n mooi kleedje, zou ideaal zijn voor mijn dochter haar communie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hiephiephiep hoera voor de dochter! Wat een prachtige jurk! Echt wel een feestjurk! Ik heb hier 2 kandidaatjes in huis rondlopen die heel blij zouden zijn met zo'n prachtige jurk. (Ik volg jou en ben ook lid van de sansahash-groep)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ooh hoe mooi. Dit zou ik wel willen maken voor mijn dochter haar communie.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtig prachtig prachtig!
    Mss wel een kanshebbertje voor Louise haar lentefeest?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Waauw! Wat een feeërieke foto's! Serieus glam-gehalte heeft jouw dochter daar :-). Maar met zo'n prinsessenjurk kan dat ook niet anders. Zeer mooi gemaakt hoor! Voor mijn oudste dochter zou ik zoiets ook wel eens willen maken, zij is bijna 4,5 nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. dag Daisy, Alweer een heel mooie geslaagde creatie, ik ben helemaal weg van de jurk, ik heb in mei 2018 een communiekant alweer, deze dame heeft haar jurkje van maam's hand( vollop mee bezig, met die haar bling bling jurkj) , maar ze heeft nog 2 jongere en 2 oudere zusjes, waar ik me zou willen mee laten gaan, letterlijk uitleven en die prachtige patroon wil maken, voor ook een feestjurk. Zodat men 5 dochters stralen die dag. Amarylis 11 Amyntha 9 Alexandra 8 Amber 16 en Alyssia 15 ( + nog 2 zonen van 13 en 12 mr deze doe ik geen jurk aan lol)

    Hoop op een ticketje in de loting pot. en vooral een geluk te hebben, aan alle andere bloggers ook heel veel succes toegewenst,

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Die giveaway laat ik liggen. Ik kan niet naaien. Maar wat een leuk jurkje! En een stralende dochter! Nog gefeliciteerd met haar verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Leuk jurkje! Patroontje wil ik ook wel voor mijn nichtje 🤗
    Ineens lid geworden van de pagina want wat een leuke patroontjes 🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Zo mooi zeg! Ik zou het jurkje wel willen naaien voor mijn nichtje haar eerste verjaardag volgende lente <3

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oh, ik zou zo'n prachtige en feestelijke jurk wel eens willen maken voor mijn beide dochtertjes ;-) Ziet er een tof patroon uit. Hele knappe dochter in een stralende jurk!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtig kleedje! Ik denk dat ik het patroon gevonden heb voor ons Catho haar communiekleedje!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Super mooi.
    Ik denk dat ik ook mijn kansje maak

    BeantwoordenVerwijderen