dinsdag 17 oktober 2017

Lekker warm met de Apple cardigan van BSD

Oh wat is het moeilijk om geen nieuwe stofjes te kopen zeg! Ik ging eerst de stoffenkast leegmaken voordat ik nog nieuwe stofjes ging kopen. Ahum, dat was toch het voornemen. Ik kon namelijk geen nee zeggen tegen twee super zachte stofjes. Een roze en een roestkleurig stofje sprongen zomaar in het winkelmandje. Zo zonder project voor ogen, je kent dat misschien wel. Gewoon van die moet ik hebben.

De stofjes lagen een tijdje op de kast zodat ik er regelmatig nog eens aan kon voelen. Zo zacht, zo mooi... maar, wat zou ik er toch van maken. 

Uiteindelijk besloot ik de roestkleurige te verknippen tot een vest voor Femke. De kleur past namelijk perfect bij haar Josephine Dress. En net toen het vest klaar was verscheen er een testersoproep van Bella Sunshine Designs. Het leek wel of ze wisten dat ik net dat andere vest klaar had en natuurlijk baalde ik toen flink dat ik het roestbruine stofje net verwerkt had.

Na even twijfelen stelde ik me toch kandidaat om dat andere mooie vest te maken. Voor het vest werd een jersey stofje aangeraden. Ik trok echter de stoute schoenen aan en besloot te vragen of ik hem ook in dat mooie roze fluffy stofje mocht maken. De ontwerpster was gelukkig net als mij gelijk verkocht toen ze het stofje zag en ik mocht het uitproberen. Joepie!
Het leuke aan foto's nemen van Femke is dat we meestal binnen de 5 minuten klaar zijn. Daarna vraag ik haar meestal wat ze zelf nog wil laten zien en dan krijg je deze leuke foto's er nog extra bij.
Heerlijk toch als ze zo graag voor de camera staan.

Ik vind deze cardigan best geslaagd al moet ik eerlijk bekennen dat Femke en ik nog een grotere fan zijn van de tweede versie, maar daarover meer in een volgende blogpost...

Hopelijk tot dan!

Groetjes Daisy

Stof: Light pink curly Fur van Driessen StoffenVolg je al via bloglovin?8 opmerkingen: