woensdag 2 augustus 2017

Te mooi om niet te delen

Alweer een hele tijd geleden mocht ik de Imari shorts van Sansahash uittesten. De grijze versie die ik hier al eerder toonde is nog steeds één van mijn favorietjes. Het pofbroekje kruipt door de dag nog een beetje omhoog en wordt dan zelfs nog schattiger.

Vandaar dat ik ook graag de allereerste testversie met jullie deel. Deze eerste versie pofte nog net een beetje meer en vanaf dat moment was ik helemaal om en dikke fan van pofbroekjes.

De zakken achter op de broek werden achteraf ook nog een klein beetje aangepast. Femke is er grote fan van. Al durft ze soms ook wel wat te overdrijven, zoals op de tweede foto. Even was ik bang dat ze de hele broek naar beneden zou trekken. Wat een geluk dat de elastiek strak genoeg zat.

Voor deze Imari shorts gebruikte ik de overschot van de Irene jurk. De kleur en de structuur, ik blijf het zo mooi vinden en ik was dan ook super blij dat ik deze short er nog uit kreeg.

Ik hoop dat we een heel mooie nazomer/herfst tegemoed gaan zodat dit broekje nog veel uit de kast kan komen. En over herfst gesproken, ik ben al volop begonnen aan de najaarscollectie en jullie?

Patroon: Imari pleated shots van Sansahash
Stof: Stoffencircus

Hopelijk tot de volgende keer!

Groetjes Daisy

Volgen?

8 opmerkingen: