donderdag 13 juli 2017

Trendsetter op het strand met deze nieuwe zwembroek?

Palmbomen zie je de laatste tijd overal. Je hebt er vast al wel kussens, dekbedovertrekken, behang, kledingstukken of iets anders van zien passeren. Vooral het patroon van de bladeren is zo mooi. De bomen vind ik ook heel mooi hoor, vooral op één of andere tropische vakantiebestemming.

Deze creatie is trouwens helemaal geschikt voor dat laatste. In gedachten zie ik het al voor me. Jo in zijn nieuwe zwembroek op een prachtig wit strand tussen de palmbomen. Dat klinkt toch heerlijk nietwaar? Veel beter dan de realiteit van foto's nemen aan het zwembad thuis terwijl er een behoorlijk koude wind staat.
Gelukkig was Jo super blij dat hij nog eens iets zelfgemaakt kreeg (ja, dat was alweer even geleden *bloos*). Hij vindt de broek ook heerlijk zitten. Op meer dan de helft van de foto's stak hij heel enthousiast zijn duimen de lucht in en toen ik vroeg of hij de broek wel terug uit wilde doen om bij zijn vriendje te gaan spelen smeekte hij om ze aan te mogen houden. Vandaar dat er ondertussen ook al een tweede exemplaar op de kniptafel ligt.
Deze zwembroek is gevoerd met zo'n netje erin. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe die stof juist heet of waar ze te koop is. Ik verknipte voor deze zwembroek een goedkope XXL zwembroek en recupereerde het netje. Volgens de ontwerpster van dit patroon zou je hiervoor ook gewone zwempakkenstof kunnen gebruiken maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd.
Ook Ondinneke van de blog Hutsepruts maakte een zwembroek voor haar zoontje. Ze regelde zelfs dat we foto's mochten gaan nemen bij het verwarmde zwembad van haar zus. Ik maakte daar nog enkele foto's van Jo maar ook hele schattige foto's van Ondinneke haar zoontje. Dus ga zeker eens een kijkje nemen op haar blog!
Stof: Goedkope XXL zwembroek
Patroon: Manuel Swim Shorts van Suco By Susana. Deze is tot zaterdag 15/7 nog te koop aan een speciale actieprijs.

Groetjes en hopelijk tot volgende keer!

https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285
4 opmerkingen: