woensdag 7 juni 2017

Mijn nieuwe liefde!

Meer dan een maand geleden is het al dat Het Stoffenhuis een super gezellige Sew & Meet organiseerde. Wat was het een heerlijke dag. Samen naaien met gelijkgestemde zielen, een heerlijke high tea en op het einde van de dag naar huis met afgewerkte projectjes. Of in mijn geval een zo goed als afgewerkt project. Een project dat nog meer dan een maand lag te wachten op een sluiting. Foei zeg!

Maar goed, vandaag werkte ik dan eindelijk de Accordi-Anna Wallet af. Jawel een portemonnee, voor mezelf nog wel. Had ik daar ooit alleen aan durven beginnen? Echt niet! Het was Ann, een geweldig gezellige dame die ik op naaiweekend leerde kennen, die voorstelde om samen naar de Sew & Meet te gaan. Ze bestelde zelfs het patroon voor mij toen dat niet lukte en ze hielp me de portemonnee te maken. Ik ben haar zo dankbaar, want zonder haar hulp had ik dit nooit alleen klaargespeeld. Ann is echt wel een crack als het gaat over het maken van tassen. Haar werk kan je hier op haar instagram bekijken, mocht ik je nieuwsgierig hebben gemaakt.
Is de binnenkant van deze portemonnee niet prachtig?
Er is een groot rits vak waar je al je kleingeld in kwijt kan.
Voldoende vakjes waar het briefgeld in kan of waar je andere interessante papieren kan steken. Voorlopig zijn deze vakjes nog leeg, wegens nog niet in gebruik. Ik ben er echter zeker van dat het niet lang zal duren voor ze vol zitten met bonnetjes, briefjes, ...
Er zijn ook twaalf kaartenvakjes. Ideaal voor de belangrijkste kaarten. Voor de andere pasjes, die van de kledingwinkels ga ik binnenkort eens op zoek naar een leuk opbergsysteem. Tips hiervoor zijn altijd welkom.

 En voila, daar staat hij dan te blinken. Ik ben er helemaal verliefd op! Klaar om geld uit te geven in stijl. Dit is toch zoveel mooier dan mijn oude zwarte portefeuille.


Patroon: Accordi-Anna Wallet van u-handbag
Stof, kurkleer en versteviging: allemaal gekocht bij Het Stoffenhuis
Sluiting: K-bas

https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285


18 opmerkingen:

 1. Ik ben verliefd dat wist je eh ;-) de volgende meet en sew mogen jullie beide me dat eens uitleggen eh ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, wat een mooie portefeuille is dat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie portemonnee !!
  En een tip voor de klantenkaarten: installeer een app zoals bvb Fidme op je smartphone, en stop ze daar allemaal in. Ik heb alleen nog mijn bankkaarten bij. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi :-) :-) ... helemaal verliefd !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Ann is toch een schat hè! Ze had mij ook al geïnspireerd om dit patroon te maken. De mijne is in winterkleurtjes, maar ik vind deze in zachte lente tinten ook super! Echt een toffe combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap gedaan, echt waar! Ik heb FidMe waar mijn klantenkaarten opstaan, werkt bijna overal, behalve bij Colruyt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh keischoon! Daar wil ik ook wel mee gezien worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai, bijna te mooi om te gebruiken!! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen