vrijdag 16 juni 2017

Love pattern #9

🎶 Geef me vleugels. Ik wil vliegen op de golven van de wind 🎶

Dit vrolijke deuntje zit sinds enkele dagen in mijn hoofd. Niet zo verwonderlijk, want het past perfect bij deze nieuwe jurk.
Een jurk met vleugels, hoe gaaf is dat wel niet. Ik wist in ieder geval direct dat ik hiermee punten kon scoren bij ons kleine dametje en stelde me dan ook snel kandidaat als tester.

Dit patroon is van Duchess and Hare en heeft de prachtige naam Love pattern #9. De jurk werd door Femke echter direct benoemd tot "elfenjurk".
Niet alleen tot elfenjurk trouwens, maar ook tot favoriete jurk. Wanneer ze deze jurk draagt begint ze ook spontaan te dansen en daar laat ik jullie graag even van meegenieten.


Iedere dag vraagt ze of ze haar elfenjurk aan mag doen. En ook of de jurk aan mag naar school. Of die tere vleugels een hele dag school zouden overleven, daar vrees ik een beetje voor. Gelukkig bedacht de ontwerpster een handig systeem met een knoopje. Zo kan je de vleugels gemakkelijk bevestigen en ook loshalen wanneer nodig.
Bijna ieder meisje zou hier blij van worden denk ik. Omdat dit nieuwe patroon samenvalt met 300 volgers via bloglovin geef ik morgen dit patroontje en 1 meter van de nieuwe see you at six stof weg. Houd de blog dus goed in de gaten en wie weet win jij dit binnenkort wel!


Hopelijk tot de volgende keer!

Groetjes Daisy

5 opmerkingen: