Pagina's

woensdag 28 december 2016

Otium sweater in de 'adult' versie

Begin dit jaar nam ik me voor om te proberen iedere week iets te bloggen. Eén item naaien per week, eigenlijk dacht ik niet dat het me zou lukken. Maar zie, hier is blogpost nummer 52 van dit jaar. Over een creatief jaar gesproken!

Wat heb ik ervan genoten om al die stukken te naaien, te fotograferen en erover te bloggen! Ook de vriendschappen die ontstonden dankzij deze hobby liggen me nauw aan het hart. Wat deed ik dankzij deze dames veel inspiratie op en hun enthousiasme werkte zo aanstekelijk.

Door de positieve reacties op de trui voor mezelf, zowel die vanuit de vriendenkring als van op de blog, durfde ik eindelijk eens de schaar in het gekoesterde stofje van Chat Chocolat te zetten.

Met slechts 90cm stof slaagde ik er toch in om een Otium sweater voor mezelf te maken. Eentje met strik en driekwart mouwen. Het ziet er echt moeilijker uit dan dat het is, want de duidelijke handleiding die je bij het patroon krijgt loodst je er wel doorheen. Het patroon kan je bestellen bij Sofilantjes. Het was trouwens dankzij de kortingsbon die in de goodiebag van Femma zat dat ik bij dit patroon uitkwam. Op naaiweekend gaan, het heeft vele voordelen.

Maar goed, hoog tijd voor de foto's! Laten we voor de verandering eens beginnen met de achterkant want ik ben helemaal weg van die prachtige strik.


Mijn nieuwe partyoutfit voor oudejaarsavond dat ligt al vast. Ideaal om gezellig met het gezin en vrienden wat te eten, quizzen en vuurwerk te kijken.

Ik wens jullie alvast een schitterend uiteinde en een geweldig nieuw begin.
Hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes Daisy



Patroon: Otium sweater van Sofilantjes Patterns, online te bestellen
Stof: Betty blue tricot van Chat Chocolat. Gekocht bij Het Stoffenhuis.

https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285?referrer_context=blog_search_autocomplete











11 opmerkingen: