zondag 1 januari 2017

Een Grace jurkje en de uitslag van de giveaway

De eerste dag van het nieuwe jaar is alweer bijna gepasseerd. Een nieuw jaar en voor mij ook een nieuw begin op naaigebied. De blogfoto's van 2016 verdwenen in een apart mapje en ik begin opnieuw met een blanco map. Zijn jullie ook zo benieuwd wat 2017 zal brengen? Ik in ieder geval wel.

Maar, de eerlijkheid gebiedt me te verklappen dat er nog twee ongeblogde projectjes in die map van 2016 stonden. En omdat alleen de uitslag van de giveaway een beetje saai zou zijn laat ik jullie graag nog even meegenieten van dit mooie Grace jurkje. Eentje die ik maakte speciaal om mijn grootmoeder een plezier te doen. Haar poetshulp is namelijk onlangs bevallen van een dochtertje en ze vroeg of ik niks voor haar wilde naaien.

Zo een mini-jurkje maken, dat doen we natuurlijk met veel plezier. Ik vond nog een mooi, vergeten lapje stof in de stoffenkast en ook nog wat witte voering. Maatje 74 paste er nog net uit en dat leek me ook wel een mooie maat om cadeau te doen. Onze Bomma was content en hopelijk haar poetshulp ook binnenkort.

En dan nu de uitslag van de giveaway door deze onschuldige kinderhand...


Gefeliciteerd Woohoo23! Je mag een mailtje sturen naar molemiekesnaaiblog@outlook.be met al je gegevens en dan komt het tasje jou kant op.

Ook nog een dikke merci aan alle andere volgens voor jullie leuke reacties! Het was zo leuk om ze te lezen en wie weet komt er over een tijdje nog wel een nieuwe giveaway want we gaan richting de 200 volgers en dat kunnen we toch niet zomaar voorbij laten gaan!

Groetjes Daisy

https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285?referrer_context=blog_search_autocomplete

3 opmerkingen:

  1. Het is een prachtig jurkje! En ik mailde je net met mijn gegevens, supertof tasje, woohoo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk jurkje!
    En, winnaar, gefeliciteerd met je leuke tasje.

    BeantwoordenVerwijderen