donderdag 1 september 2016

Mijn allereerste V-hals

Je ziet ze overal opduiken in het medialandschap, foto's van zelfgemaakte boekentassen, jurken, hemdjes en nog veel meer moois voor de eerste schooldag. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om iets nieuws te maken maar het lot heeft er anders over beslist...

Ik bestelde online namelijk twee prachtige stofjes en bijpassende boordstof omdat Femke naar het verjaardagsfeestje van een jongenstweeling mocht gaan. De mama vond het super leuk dat ik zelf shirtjes wou maken en vertelde dat ze graag bezig waren met muziek en dino's. De patronen tekende ik ook al uit opdat ik er snel aan kon beginnen. Jammer genoeg zaten de bestelde stofjes pas na iets meer dan een week wachten in de brievenbus. Blijkbaar was er na de vakantie een langere wachttijd dan op de website stond waardoor de tweeling gekochte shirtjes kreeg in plaats van zelfgemaakte.

Gelukkig was er hier in huis nog iemand enthousiast over de stofjes. Ikzelf was ervan overtuigd dat zoonlief de dino's zou gaan kiezen maar dat liep anders. Hij koos resoluut voor de 'muziekrobots' en ik koos op mijn beurt het patroon van de Billie met V-hals van Zonen 09. Eigenlijk ziet het er toch moeilijker uit dan dat het is die V-hals. Zoals zo vaak vraag ik me nu weer af waarom ik dat niet eerder probeerde. De mouwen werkte ik af met hetzelfde biesje als bij de dino pyjama want dat vind ik toch zo stoer staan.

En vandaag was dan de grote dag, op naar het eerste leerjaar!!!Patroon: Billie, Zonen 09
Stof:Rough Robots Blue, Poppy gekocht bij Lelastof

7 opmerkingen: