vrijdag 27 mei 2016

Satin and Shine

Er zijn zo van die onafgewerkte projecten die lang, héél lang onderaan in het "nog af te werken"  bakje blijven liggen. Meestal zijn het kledingsstukken voor mezelf die daar verzeild geraken. Want ja, ik ga er niet meer uitgroeien (hoop ik toch).

De laatste tijd is het mandje flink gezakt. Enkel tegen de laatste twee zag ik behoorlijk op. De reden? Ze zijn gemaakt uit satijnen stofjes en het verwerken hiervan vraagt precisie en geduld. Dat is ook direct de reden waarom het hier eventjes wat stiller was... Na een heel jaar in de "nog af te werken" bak moest en zou ik deze jurk eerst afwerken.

Maar na al het geglibber van de stof, het loshalen en de frustraties ben ik heel blij dat ik volgehouden heb! De jurk past perfect en ook al was het een vervelend stofje om mee te werken, ik ben nog steeds helemaal verliefd op die print en de open rug.


Patroon: Knipmode 5-2015 jurk 18
Stof: Stoffenspektakel

1 opmerking:

  1. Wauw, dit staat je beeldig. Spreekt me niet aan op de paspop, maar als ik de aanfoto's zie kan ik niet anders dan bekennen dat ik daar fout in ben. Mooie jurk!

    BeantwoordenVerwijderen