dinsdag 19 juni 2018

Hot or not? Een broek met panterprint.

Dat dochterlief niet graag broeken draagt, dat heb ik hier al wel eens vaker verteld. Zelf zie ik haar ook het liefste in een jurkje of een rokje maar, een lange broek dat is af en toe toch best wel eens handig. Zeker als het ineens een pak kouder is buiten, zoals de afgelopen dagen het geval was. Dan geven die bedekte benen me toch een beetje het idee dat het kind geen kou heeft.

Om er zeker van te zijn dat ze de broek zou willen dragen koos ik een katoenen stofje waar ze al een tijdje dol op is. Eentje met een panterprint en niet zomaar een panterprint. Een (zalm)roze versie natuurlijk!
Het patroon van deze broek is de Tintin short/broek van Iris May Designs (Oekeboeleke). Er zitten heel veel leuke opties bij. Eigenlijk teveel om op te noemen. Als je ze allemaal wil weten dan kan je ze hier terugvinden.

Zelf koos ik voor de versie met striklint en aan de frons boven de taille kon ik ook niet weerstaan. 
Ik liet Femke zelf kiezen of ze zakken wilde of niet. Volgens haar was dat niet nodig en aangezien het zandbak seizoen weer volop geopend is vond ik dat nog niet zo'n slechte keuze. Mijn wasmachine gaat daar blij mee zijn denk ik ;-).

De achterkant van deze broek vind ik heel mooi vallen. Femke heeft nog niet echt "billen" en in sommige broeken valt dat heel fel op. Bij deze gelukkig niet.
De broek was zo een succes dat Femke hem de volgende dag al aan deed naar school. Toen het 's avonds tijd was om te gaan slapen legde ze de ondertussen bijna zwart geworden broek op een stoel met de mededeling, "die doe ik morgen weer aan". Ik heb haar gelukkig kunnen overtuigen dat de broek best eerst gewassen zou worden maar de boodschap was duidelijk. Lange broeken missie geslaagd!

Wil je graag een versie van de Tintin winnen? Waag dan snel je kans op mijn instagram en die van de andere deelnemers van de blogtour. Op het einde van de tour worden er namelijk 6 patronen verloot!

Stof: Coupon van bij Het Stoffenhuis 

5 opmerkingen: