donderdag 8 februari 2018

Is het nu een blouse, een bloesje of een poesje?

Amai, wat is het soms een zoektocht om de juiste titel te verzinnen bij een blogbericht. Nu zullen jullie misschien wel denken, de titel die je nu hebt die is ook maar vreemd. Gelukkig zit er wel een logische verklaring achter. Ik maakte namelijk de laatste nieuwe Nina blouse van Coffee and Thread maar ja, blouse dat zeggen we hier nooit. Wij noemen dat dan eerder een bloesje of een topje. En Nina, zo heet ons poesje. Dochterlief is grote fan van zowel haar nieuwe bloesje en ook van Nina ons poesje dus vandaar de titel. 

Naast het zoeken van de titel begon dit verhaal trouwens met een zoektocht naar de juiste combinatie. Tijdens de solden kocht ik een mooi stofje van Riley Blake en aan de kassa dacht ik nog net op tijd aan de bijpassende knoopjes. Thuisgekomen knipte ik de patroondelen en pas toen besefte ik dat het geheel nogal flauw zou worden. Eerst dacht ik eraan om een leuk blauw kantje toe te voegen aan de kraag maar dan moet je niet de stoffenwinkel voorbij rijden en pas thuis aan dat kantje denken.  De doos met paspel werd dan maar bovengehaald in de hoop om een bijpassend kleurtje te vinden. In die doos vond ik wit en ik vond ook de juiste kleur blauw en toen dacht ik dubbele paspel!!Heerlijk toch als ineens het plaatje in je hoofd op zijn plaats lijkt te vallen. 
Femke is er ook helemaal fan van en ze koos zoals altijd zelf haar kapsel. Ik vind het heerlijk hoe ze geniet van het voorbereiden van de foto's en het nemen ervan. Het is echt ons momentje samen en we babbelen ondertussen gezellig met elkaar of zingen een liedje...

 

Dit bloesje gaat vast en zeker vaak uit de kast komen. Voorlopig nog even op een jeansbroek met een vestje erover maar hopelijk ook snel met blote armen en een shortje.


Knopen en fournituren: Het stoffenhuis

9 opmerkingen:

 1. Wat een cutie ... en die dubbele paspel maakt inderdaad van dit misschien wat brave bloesje er eentje met karakter !! (en weeral zo'n mooie foto's ... jullie zijn geweldig :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief bloesje!
  Fijn dat jullie zo genieten samen van deze momenten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig bloesje en die foto's!!! Jouw meisje is echt fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It's such a gorgeous blouse, Daisy! I am so in love! Thank you so much for helping me test, I really appreciate all your input! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi blousje! Zo fijntjes met zo'n dubbele paspel

  BeantwoordenVerwijderen