maandag 30 oktober 2017

De Zahara jurk van Sansahash met heel leuk nieuws en een GIVEAWAY/

Sommige patroontjes zijn zo mooi dat ik het gewoon niet kan laten om ze te testen. Zo ook deze keer weer. Sansahash plaatste een testersoproep voor een prachtige jurk met prinsessennaden en tule. Natuurlijk zag ik direct weer een reden om wel te kunnen testen. Het zou namelijk de ideale verjaardagsjurk zijn voor Femke EN alvast een proefmodelletje voor het lentefeest. Genoeg reden om wel te kunnen testen toch?

Omdat het bovenstukje van deze Zahara goed moet aansluiten werd er aangeraden om eerst een proefversie te maken. Het fijne aan de ontwerpster van Sansahash is dat je steeds super goed geholpen wordt en we mochten dan ook foto's van het aangepaste patroon laten zien zodat we zeker niet verkeerd knipten. Daardoor paste de proefversie al zo mooi dat ik deze ook zeker met jullie wil delen. 

Het bovenstukje sluit echt perfect aan en is toch weer net iets anders dan anders door de prinsessennaden. 
Daarnaast heeft de jurk een volledige cirkelrok wat door onze jongedame steeds zeer goed onthaald wordt. 
En ook de rug is prachtig!
Het leuke is dat Ondinneke en ik na het testen de vraag kregen of we niet wilden helpen met het vertalen van het patroon in het Nederlands. Natuurlijk wilden we dat en je kan hier zelfs een Nederlands exemplaar winnen door mee te doen met de Rafflecopter.

Stof: See you at six gekocht bij Het Stoffenhuis
Patroon: Zahara tuniek en jurk van Sansahash. Je kan je pdf-patroon tot woensdag 1 november kopen voor slechts €5.20. Er is tijdelijk ook een coupon code te vinden op de Sansahash facebookpagina waarmee je nog extra korting krijgt.

Volgende week deel ik de feestversie met jullie en dan mag ik nog een patroontje weggeven. Hopelijk tot dan!


8 opmerkingen:

 1. Zo mooi! En heerlijke foto's!
  Het valt me steeds op dat jouw kleine meid niet meer die kleine meid is van de banner. En dan bedenk ik me dat ik jou al een hele tijd volg, ... toen was ze nog écht een kleine meid ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze is echt zo aan het veranderen! Ik betrap me er zelf op dat ik regelmatig eens terugblik op de foto's en denk "wat wordt ze groot". Fijn dat je me al zo lang volgt!

   Verwijderen
 2. Prachtige jurk.
  Hoe cool is dat zeg: mee mogen helpen aan de vertaling!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige versie!
  Hier is de dochter ook enorme fan van het patroon, vermits ik de peplum heb getest staat de jurk nog hoog op mijn to sew-lijstje vermits er hier ook een communiejurkje gecreëerd moet worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een kleedje dat gezeien mag worden, ik ben fan van de ruguitsnijding.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow, die zit echt mooi!!! Dat lijkt me echt een patroontje met veel mogelijkheden!

  BeantwoordenVerwijderen