Pagina's

donderdag 16 maart 2017

Over een uitdaging gesproken en een giveaway

Wow. Deze keer doen er 46 mensen mee met de Sew Challenge van Davina. Hoe gaaf is dat wel niet! Je zag er vast wel al iets over verschijnen op een blog of op Facebook want maart = de challengemaand.

Al 14 dagen zie ik de mooiste creaties voorbijkomen en vandaag kan ik dan ook mijn naaisels laten zien. Ik kreeg deze keer mijn drie criteria van Caroline van de blog C-art-o-line. Ze heeft me flink uit mijn comfortzone laten komen en oh wat ben ik nu blij dat ze dat deed! Haar criteria waren: maak iets voor jezelf, voor warm weer en met een streepje fluo.

Dat woordje fluo dat was toch wel even slikken en het duurde een tijdje voor ik wist hoe ik dat ging oplossen. Maar dan kreeg ik ineens een idee waarbij ik niet met fluo over straat moest. Een nieuwe zomerpyjama dat zou het worden.

Na een avondje bladeren in de tijdschriften van La Maison Victor vond ik de patronen van de Golda short en het Jazmin vest. Het leek me de perfecte match. Een short waar ik tijdens de hooikoorts periode ook mijn zakdoeken in kwijt kan en een vest voor als het 's avonds toch nog afkoelt.

Afgelopen zondag was het hier in de buurt stoffencircus en daar vond ik ook nog eens de perfecte stof met jawel fluo roze in. Het maken van het Jazmin vest en de short viel gelukkig super goed mee. Ik was me al aan het voorbereiden op enkele rampscenario's aangezien ik me een week vergistte en dus last minute nog in actie moest schieten maar na twee avondjes naaien was alles af. Om het geheel compleet te maken kocht ik nog snel een wit topje voor eronder en pimpte het met fluoroze flock (dankjewel hiervoor Ondinneke!).

Het is echt een zalige outfit om te dragen en Caroline had gelijk, go fluo!

Laat die zomer nu maar snel komen want ik ben er klaar voor! En voor degenen die ook fan zijn van stofjes met fluo kleurtjes is er goed nieuws want ik heb nog 1m40 stof over en geef deze met veel plezier weg. Het enige wat je moet doen is deze blog volgen en een leuke reactie plaatsen met wat jij er graag mee zou willen maken. Op vrijdag 31 maart laat ik onze zoon dan een winnaar uitkiezen.



Zin gekregen in meer en benieuwd wat de anderen maakten met de drie criteria die ze kregen? Dan kan je hier een overzicht terugvinden van alle deelnemers.

Groetjes Daisy


https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285?referrer_context=blog_search_autocomplete

28 opmerkingen:

  1. Tof! Ik vind dat fluo trouwens helemaal niet opvallend, maar juist mooi. Het geeft wat extra pit!
    Ik zou er graag een kleedje voor mezelf uit maken. Zomers, zonder mouwen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw jij kan slapen in stijl! Ik doe niet mee want ik gun de andere een kansje. Mooi stofje maar niet voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh zalig! Ik zou een playsuit of short maken denk ik, voor op verlof deze zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh, wat lig je daar cool ;--). Knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh heel leuke pyjama seg! Daar ga je nog veel plezier aan beleven volgens mij! Ik mag morgen eentje mee naar school (pyjama dag van Bednet), spijtig dat ik deze niet kan meenemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw! Ik zou je gewoonweg schaamteloos willen kopiƫren hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. waw, geslaagde uitdaging! Ik zie in dat stofje wel een jumpsuit voor Ona of een Sunny pants voor mezelf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik ben doorgaans niet zo fluo minded, maar deze stof vind ik wel een uitzondering die de regel bevestigd. mooi stofje en mooie pyjama. Je hebt de challenge op een hele leuke manier aangepakt.
    Ik ding graag mee voor het stofje, dus, wat ik zou maken, even denken, Misschien zou ik me dan eens aan de sunnypants wagen (en als het niet lukt, kan ik die dan altijd nog gebruiken als pyjama om ook in stijl te slapen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk gedaan die pyama, ik ben jaloers! Dat stofje ziet me er fantastisch uit voor een sunny pants of een andere losse broek. Voor mezelf uiteraard :) Ik ben heel hard fan van zo'n etnische prints, en dat fluo maakt het super zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super geslaagd. Een jumpsuit voor mijn dochtertje en een zomers shortje voor mezelf zou ik hier graag mee maken ☀️

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super vrolijk stofje.
    Ik zou er een short of jurkje uit maken

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super vrolijk stofje.
    Ik zou er een short of jurkje uit maken

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het een mooi stofje, ik zie daar wel een zomerjurkje in zonder mouwen met elastiek in de taille!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. "The best colour in the whole world is the one that looks good on you" #cocochanel en je straalt in dit stofje, mag ik meestralen? :) Ik zie er nl. wel een mouwloze Pam top in!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk! Ik zou hier een Ibiza style lange zomerse rok van maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel mooi! Mmmm...een maxiskirt of een bohemianstyle blouse? Tof stofje in ieder geval ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel mooi! Mmmm...een maxiskirt of een bohemianstyle blouse? Tof stofje in ieder geval ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo tof!!! Je staat er echt goed mee en het fluo is helemaal niet overheersend

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow, super mooi gemaakt! Wat een goed idee om er een pyama van te maken en wat is hij goed gelukt! Staat echt mooi. Ik vind het een super leuk stofje (misschien wel voor een rok) en doe graag mee met je give away :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. En het staat je niet eens verkeerd, zo'n 'streepje fluo'!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke stof!
    Ik zou een stukje van de stof gebruiken om een borduurwerkje dat ik heb gemaakt te voeren. Ik wil daar een boekenlegger van maken voor een vriendin. De rest van de stof zou ik denk ik gebruiken om een voerzakje te maken voor de snoepjes van mijn hond.
    Ik volg je nu op Bloglovin' (meermyr) en heb dit artikel geloved en gesaved. :).

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuk ensemble! Het fluolijntje in de stof is aanwezig, maar toch subtiel. Wat ik ermee zou maken? Zeker iets voor mezelf. Ben nu 8,5 maand zwanger en verlang er echt naar nog iets voor mezelf te naaien. Afhankelijk van de recuperatie na de bevalling (lees het aantal teveel aan kilo's) zou het een A lijn rokje worden of de sorbetto top.

    BeantwoordenVerwijderen