dinsdag 7 maart 2017

Panda's met een streepje roze #EthanBag

Iedere donderdag vertrek ik na het avondeten richting het zwembad met onze twee bengels. Het is altijd een race tegen de klok om er op tijd te geraken maar dat heb ik er graag voor over. Sinds ze op dezelfde dag zwemmen betekent dat namelijk ook 45 minuten rustig koffiekletsen met een vriendin tijdens de zwemles en achteraf een rustig avondje want dan zijn ze allebei total loss.

Wat ik ook zo zalig vind is dat ze na de zwemles hun pyjama's al aanhebben. Ik kan daar zo van genieten. Vooral als ze in deze schattige berenpyjama's rondlopen.

Sinds vorige week is het nog leuker geworden want we hebben de perfecte zwemtas gevonden. Onze vorige zwemtas deed ook behoorlijk dienst hoor. Hij was alleen een beetje saai en het was ook altijd wat puzzelen om alles er na het zwemmen terug ingepropt te krijgen. Met de Ethan Bag is dat geen probeem meer want nu is er zelfs nog plaats over.

Saai is onze nieuwe zwemtas ook niet meer. Wat ben ik blij dat ik na lang twijfelen toch besloot om de schaar te zetten in mijn lang gekoesterde pandastofje van Elisabeths fabrics. De felroze tassenband fleurt het geheel een beetje op. Van het effen groene ritszakje had ik achteraf dan wel weer een beetje spijt. Gelukkig vond ik nog bijpassende roze flock in de voorraad en was Ondinneke zo lief om er een panda quote uit te snijden.

De tas voerde ik met grijze jassenstof, een miskoop wegens véél te dun voor een jas maar wel waterafstotend en dus ideaal voor een zwemtas.
De bedoeling was om de tas als oefening al eens  in het zwembadhokje te fotograferen maar bij vertrek bood Femke zich spontaan aan om de tas te showen. Ik klikte vlug deze foto's voor we naar het zwembad vertrokken en vond ze te leuk om niet met jullie te delen.

Toen stond de panda quote zelfs nog niet op de tas dus hieronder ziet u nog de 'voor' foto.
De oefening om foto's te nemen in het zwembad mislukte volledig. Door de combinatie van daglicht en kunstlicht lukte het me niet om de kleuren juist te krijgen. Ik ben dus heel blij dat Femke toch even wou poseren.

Het is echt een geweldig patroon en ik wil Sabrina van De Stoffengalerij dan ook nog eens extra bedanken dat ik mee mocht doen!

Wil je deze tas ook eens maken of wil je hem graag leren maken tijdens een workshop in Atelier DSG? Dan kan je hier alle informatie vinden.

Extra inspiratie nodig? Dan kan je een kijkje gaan nemen op deze leuke blogs.

zondag 5 maart MamaSa Sewing
maandag 6 maart Hutsepruts
woensdag 8 maart Biebiezonder
donderdag 9 maart Naadjes en draadjes
vrijdag 10 maart Flaflinko
zaterdag 11 maart Stokstaartje doet het zo


https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285?referrer_context=blog_search_autocomplete


Altijd blij met jullie reacties!


15 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie tas. Die stof is zo mooi! Hier is het een jurkje geworden. Eerst voor de oudste en nu voor de jongste. Zo blij er nog een ronde van te kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik heb er ook heel lang over moeten nadenken hoor wat ik met die stof zou maken. Nu hebben we er vast en zeker ook lang plezier van ;-).

   Verwijderen
 2. Een prachtige tas! Hier is het ook tijd voor een nieuwe zwemzak.... Bedankt voor de inspiratie!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooie tas. En een super quote op het ritszakje. Nogmaals dank om het patroon te testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi!!! Ik ben fan van de panda's!!! En die dochter van jou is zoooooo fotogeniek, niet te doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha en dat zegt degene die zelf een fotomodel in huis heeft ;-).

   Verwijderen
 5. Die is ook leuk! Ja, fuchsia is een geweldige kleur om accentjes mee te geven, ik hou daar heel erg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ook al zo'n leuke!! 't is dat ik echt niet graag tassen maak, want anders zou ik er zelf ook zo eentje willen om te gaan zwemmen (wat ik weer wil oppikken binnenkort).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo komt die jassenstof ook nog van pas! Mooi resultaat. Hier ge je mee opvallen in het zwembad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi. Ik hou ook van pandas πŸ˜‰πŸ˜†

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie tas !! Een kleurencombinatie die ik zelf niet spontaan zou kiezen, maar ze is absoluut geslaagd. Eentje om te onthouden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waauw, de knapste versie die ik al zag passeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, wat is die leuk geworden! Supermooi. Je dochter vindt het wel leuk voor de camera, of niet?

  BeantwoordenVerwijderen