Pagina's

zaterdag 25 november 2017

Racerback en opnieuw leuk nieuws



Enkele dagen geleden vroeg manlief me wat black Friday in godsnaam was. Ondertussen weet volgens mij bijna iedereen wel dat er van Black Friday tot Cyber Monday geweldige koopjes te doen zijn. Het moment om goedkoop stofjes en patronen te scoren. Ik heb me voorlopig goed kunnen beheersen en jullie?  De patronen van Sansahash zijn momenteel ook te koop met 40% korting en de ontwerpster dacht dat jullie, ondanks dat het buiten zo koud is, misschien toch wel interesse zouden hebben in de Nederlandstalige versie van de Lilah.



Daarom haalde ik de jurk die ik maakte tijdens de Lilah Sew Along terug van onder uit de kast. Femke haar eerste reactie was "ah, dus daar is die jurk die ik zocht". Tijdens de zomermaanden en ook nog een hele tijd daarna was dit haar favoriete jurkje. Soms ging ze naar boven om te spelen en kwam ze even later terug naar beneden in deze jurk. Ze kan hem dus gemakkelijk zelf aan en uit doen al heb ik niet echt een idee hoe ze dat iedere keer heeft klaargespeeld.

Ik vind het een prachtig patroontje met een hele mooie rug maar ik koos jammer genoeg een stofje dat enorm kreukt. De eerste keer toen we foto's gingen maken had ze net daarvoor gek liggen doen met haar broer op de zetel. Helaas zag ik het te laat en waren de foto's niet echt bruikbaar. Vandaag deden we dan maar een tweede poging...


Krijgen jullie ook terug zin in de zomer na het zien van deze foto's? Ik in ieder geval wel. En er komt nog meer zomers gerief aan want enkele patroontjes die ik testte in de zomer zijn nu eindelijk uitgekomen. Over enkele dagen meer daarover. En het leuke nieuws, dat is dat ik opnieuw een patroontje mag weggeven. Vertel hieronder welke versie jij zou maken. De top of de jurk? En in katoen of tricot?

Je kan nog een extra kansje wagen door de reageren op de post in de Sansahash pattern group of door te reageren op de instagram post van Sansahash

Stof: Driessen stoffen

9 opmerkingen:

  1. Heel mooi! Jammer genoeg nog lang tot het weer zomer is... Ik kies voor een kleedje in katoen. Gewoon omdat ik daar liever mee werk dan met tricot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi! Ik zou zeker het kleedje maken in katoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik krijg er instant een zomergevoel van, prachtig! Ik zou gaan voor een kleedje in tricot. Dat draagt mijn meisje het liefst.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou gaan voor een niet-rekbare versie, maar dan eerder viscose of crepe - sinds ik daar een paar dingen mee maakte in het voorjaar, ben ik helemaal verkocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En dan vergeet ik nog te zeggen dat ik jouw versie prachtig vind!
      Én dat ik voor een kleedje zou kiezen :-)

      Verwijderen
  5. Mooi!! Die lijkt me ook supermooi in double gauze...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat patroontje heb ik nog niet dus ik waag graag mijn kans :-)
    Ik zou alles uitproberen denk ik ;-)

    Die van u is echt leuk! laat dat goeie weer maar vlug terug komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hihi, ik krijg het eerder koud als ik nu naar je foto's kijk 😉. Wat een leuk jurkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha. Zeer herkenbaar, die opmerking van een man te krijgen: wat is dat black friday gedoe? Mooi jurkje en prachtige foto’s weeral trouwens !

    BeantwoordenVerwijderen