zaterdag 24 juni 2017

Coco Island Romper and Dress + winnaar giveaway

Denken jullie bij de titel van deze blogpost ook gelijk aan een tropisch eiland? Ik in ieder geval wel. Wanneer je Coco Island intypt bij Google dan kan je heerlijk beginnen dromen over een vakantie met witte standen.

De naam past ook perfect bij dit nieuwe patroon van MODkid. Het is namelijk een heel zomers ontwerp met verschillende opties. Zo kan je een jurk of een jumpsuit maken en kiezen voor een open rug met halter of een split op de rug. Alle versies zijn even mooi en het was moeilijk om een keuze te maken.
Na lang twijfelen ging ik dan toch voor de jumpsuit met open rug. Het is misschien niet ideaal voor kleine kinderen maar hij is zo mooi en jurkjes hangen er ondertussen wel voldoende in de kast.
Over de stoffenkeuze waren zowel Femke als ik het direct eens. Zeg nu zelf, tropische eilanden, daar horen toch flamingo's bij. Ze staat ook heel goed met deze groene tinten vind ik en iets groen, dat hing nog niet in haar kleerkast. Ik gebruikte hier tricot maar het patroon is ook geschikt voor katoen.
Bij de eerste poging om foto's te nemen had Femke er helemaal geen zin in. Ze bleef steeds haar rug draaien als ik een foto probeerde te nemen. De dag erna stopten we na de zwemles bij het scatepark voor een tweede poging en daar liet ik zowel Jo als Femke lekker klimmen en rondrennen. Ze genoten er volop van.

Op het laatste werd ik dan beloond door een dochter die tussen het rennen van de ene naar de andere kant toch enkele seconden wou poseren. Die paar tellen waren gelukkig voldoende om enkele mooie foto's te nemen.

Wij zijn helemaal fan van dit nieuwe patroontje en ik ben van plan om ook snel de rug met split uit te proberen maar dan als top. Want topjes, die kunnen we nog wel gebruiken hier.

Als laatste rest me dan nog om de winnaar van de Giveaway bekend te maken. Wat was het leuk om al die lieve reacties te lezen zeg! Dankjewel hiervoor. Om de winnaar te bepalen liet ik Jo deze keer een nummer kiezen en hij koos resoluut voor reactie nummer 7. Vanmiek, gefeliciteerd! Stuur je me even een mailtje op molemiekesnaaiblog@outlook.be om alles verder te regelen?

Patroon: Coco Island Romper and Dress van MODKID
Stof: Tricot met Flamingo's van bij Het Stoffenhuis

Hopelijk tot de volgende keer!

Groetjes Daisy
https://www.bloglovin.com/@daisymolemans

10 opmerkingen: