maandag 24 april 2017

Anza jumpsuit

for English, scroll down


Joepie, mijn naaidipje is weer voorbij dankzij deze Anza jumpsuit!
Aangezien tv kijken niets voor mij is zit ik tijdens zulke naaidipjes vooral op Bloglovin en Facebook te neuzen op zoek naar motivatie en inspiratie. Op een avond kwam ik zo terecht bij de tester call van Itch To Stitch. Toen ik haar Anza Jumpsuit & Dress zag was ik direct verkocht en schreef ik me in.

Ik had eigenlijk niet gedacht dat ik erbij zou zijn maar oh wat was ik blij toen ik een mailtje van Kennis kreeg dat ik de jumpsuit mocht testen.

In de stoffenwinkel viel ik vervolgens als een blok voor een soepel en niet te duur denimkleurig stofje. De kleur vind ik prachtig en ook het feit dat het amper kreukt natuurlijk. Het verwerken ervan was wat lastiger, vooral bij de borstzakken moest ik veel met de hand vastnaaien omdat het anders verschoof. Over de handleiding heb ik dan weer niks dan lof! Wat blijft het heerlijk om een super uitgebreide handleiding te volgen. Niet te veel nadenken en vooral genieten van het naaiproces. I love it!

Doordat de aandacht bij deze jumpsuit vooral naar de borstzakken en de taille gaat lijkt de jumpsuit zelfs een beetje af te slanken. Yes, net wat we nodig hebben! 
De broek is onderaan afgewerkt met elastiek en daaronder mijn favoriete pumps van het moment. Het zilver van de schoenen komt ook terug in de knopen dus dan mag dat heb ik me laten wijsmaken ;-).
Ik had niet gedacht om ooit een jumpsuit te dragen maar ik moet bekennen dat ik helemaal om ben. Dit is een van mijn favoriete kledingstukken op het moment!

Stof, knopen en fournituren: Stoffeparadijs Valkenswaard

Patroon van de Anza Jumpsuit & Dress is Hier te koop. Tot het einde van deze week is het zelfs te koop aan een speciale promotieprijs!


English


Yay,  I had a little sewing burnout but it's over now thanks to the Anza jumpsuit!

I don't like watching TV. When I do not sew, then I am looking for inspiration and motivation on the internet. Bloglovin and Facebookgroups are my favourites. One evening, I came to the tester call by Itch To Stitch. When I saw her Anza Jumpsuit & Dress I was immediately sold and I wrote in.

Really I didn't think I'd be there but oh what was I happy when I got a mail of Kennis that I was allowed to test the jumpsuit.

In the fabric store I then fell as a block for a drapey  and not too expensive denim-colored woven. The color I think is beautiful and also the fact that it does not creases. Sewing on the pleated breast pockets with buttoned flaps was a bit difficult. I first baste stitched them by hand because they did not stay in place. I do have nothing but praise about the manual! It's so nice to follow a super comprehensive manual. Not too mutch thinking, just enjoying the sewing proces. I love it!

Because the attention of this jumpsuit is mainly to the pleated breast pockets and drawstring waist , the jumpsuit seems to be even slimming down. Yes, just what we need!

The pants are finished with elastic hem and below are my favorite pumps of the moment. The silver of the shoes also comes back in the buttons so I can make that taste ;-). I did not think of ever wearing a jumpsuit but I have to admit I'm all over. This is one of my favorite clothes at the moment!

Fabric: Stoffeparadijs Valkenswaard

Pattern: Anza Jumpsuit & dress. It's on sale untill the end of this week.


https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-12446285

11 opmerkingen:

 1. Wauw! Daar ga je veel plezier van hebben dat zie je Zo! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En zoveel toffe details! Knap gemaakt en staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik zag de tester call ook maar mijn man is absoluut geen fan van jumpsuits waardoor ik het jammer vond om er zoveel tijd en stof in te steken.
  Je staat er super mee, zeker met die pumps

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een prachtige jumpsuit!!! Staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige jumpsuit ! Deze staat je beeldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je staat er prachtig mee! Moest ik niet zwanger zijn, ik maakte er direct ook eentje voor mezelf ๐Ÿ™‚

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt mooi! staat je perfect, zeer mooie kleur๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi!! Ik zie dat echt graag, maar ik blijf er van weg, iets met een kleine blaas en niet half bloot op het toilet willen zitten :D

  BeantwoordenVerwijderen