maandag 11 april 2016

Over dat ene speciale stofje...

Mijn hart klopte in mijn keel toen ik eindelijk de schaar in dit prachtige stofje van Elizabeth's studio durfde te zetten. Het lag al bijna 1,5 jaar in de stoffenkast te blinken en meerdere keren heb ik het stofje vastgehad om het daarna ook weer terug te leggen. Bang om er iets verkeerd mee te doen.

Maar dan kwam ineens het besef dat dochterlief flink aan het groeien is en dat die ene meter volgend jaar misschien niet meer voldoende zal zijn... Dus het stofje belandde bovenaan op de stapel te verwerken stofjes voor de lente/zomercollectie.

Na lang twijfelen koos ik voor een Tinny dress met aangeknipte mouwen en een rimpelrok. Ook probeerde ik nog eens om de print op het rugpand door te laten lopen. Voor de eerste keer is dit nog gelukt ook. Ik denk dat ik dat trucje nu eindelijk doorheb!

Er is ook nog een bijpassend bruin riempje dat ik natuurlijk vergat mee te nemen voor het maken van de foto's. Maar met of zonder riempje, het maakt niet uit want dit wordt zeker één van onze favoriete jurkjes!3 opmerkingen: