maandag 2 april 2018

Wie hackt er mee?Vanaf vandaag start Sewpony met een leuke wedstrijd. Iedere maand wordt er een nieuw thema voorgesteld en als je meedoet kan je leuke prijzen winnen.

Hoe kan je meedoen? Wel, als je zelf aan de slag gaat met het thema en een foto plaatst op instagram met de juiste hashtag dan doe je automatisch mee.

Had je na het zien van de foto het thema van deze maand al door? Er verschenen zoveel Issie tops in blogland en op instagram en dus kon ik niet anders dan de Issie top hacken voor de #sewponyhack. 
Dit idee deed ik op toen ik de nieuwe collectie van Like Flo zag. Een topje met ruffles waarbij de strepen in verschillende richtingen liepen. Zo eentje zonder mouwen, dat konden we hier nog wel gebruiken. En ja, ruffles daar is onze kleine dame nog steeds dol op!
Gelukkig maakte ik eerst een proefversie want hacken, ik ben daar niet zo'n kei in om eerlijk te zijn. De eerste versie daar slopen nog wel wat foutjes in maar de tweede versie, die zat in een wip in elkaar. 

De voornaamste aanpassingen die ik deed:
 • De zijpanden werden aan de stofvouw geknipt zodat de stepen mooi zouden doorlopen zonder naad.
 • De ruffles werden wat versmald aan de onderkant.
 • De armsgaten maakte ik iets kleiner.

En hebben jullie nu ook zin gekregen om mee te doen? Je kan alle details nog eens nalezen op de blog van Sewpony en je kan daar ook nog wat extra inspiratie opdoen. Op 1 mei wordt het nieuwe thema bekendgemaakt samen met de winnaars van de #sewponyhack. Heel veel succes aan degenen die hun kans wagen!


Stof: Coupon van bij Het Stoffenhuis
Patroon: Issie top van Sewpony7 opmerkingen:

 1. This is just gorgeous Daisy!! I want to make one now!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat stofje ook nog liggen en heb echt zin in een schaamteloze kopie als ik dit zie. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig leuke top!!! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geworden! het patroon ligt hier al te wachten sinds het uitkwam om mee aan de slag te gaan. Het ideale moment dus om in gang te schieten.Dochterlief kan wel wat extra t-shirts gebruiken in haar zomerkast, dus we vliegen er in.

  BeantwoordenVerwijderen