vrijdag 18 augustus 2017

Softshell jas en Giveaway!

Na alle naaisels van de afgelopen tijd werd het hoog tijd om zoonlief ook nog eens van nieuw gerief te voorzien. Oh, je had zijn gezichtje eens moeten zien oplichten toen ik vertelde dat hij deze keer weer aan de beurt was. 

Het valt me steeds meer op dat hij toch graag naaisels van mama's hand krijgt. De vorige creatie was alvast een schot in de roos. Op vakantie droeg hij alle dagen de zelfgemaakte zwemshort. De andere twee exemplaren wilde hij gewoon niet meer dragen. Gelukkig maar dat ik een tube wasmiddel mee had op reis.

Ook het opmeten en tussentijds passen was deze keer geen probleem. Ik heb hem nog nooit zo omhoog zien springen als ik vroeg om tussendoor eens te passen. En dan kwam het moment van de foto's. Awel eerlijk waar, foto's nemen van zoonlief dat is echt niet gemakkelijk. Meestal trekt hij gekke bekken of blijft hij gewoon niet stilstaan. Maar..ik heb hem nog nooit zo zijn best zien doen als deze keer!
Er was de echte modellenlook zoals hieronder...
En toch ook nog een beetje deugenieterij...
Zien jullie trouwens het verschil met eerdere foto's? Ik kreeg namelijk een nieuwe lens voor mijn verjaardag en ben er super blij mee. Maar dat is niet alles, ik mag iemand van jullie trakteren op een gratis patroontje van deze Softshell Jacket en omdat ik zo blij ben met mijn nieuwe lens doe ik er nog een fotoshoot in het pittoreske Limburg bovenop! Laat gewoon even weten in een reactie of je hier interesse in hebt. Volg je via bloglovin of instagram dan gaat je naam nog een tweede keer in de namenpot.

Wil je nog een extra kans maken op het patroontje, ga dan eens een kijkje nemen bij Hutsepruts. Ze mag ook een patroontje weggeven en heeft beloofd om mee te gaan als tassendrager tijdens de fotoshoot!

Veel succes en hopelijk tot de volgende keer.

Groetjes Daisy


Patroon: Softshell Jacket van Gracious Threads. De jas is nog tot 25 augustus te koop met korting!
Stof: Softshell van Driessen stoffen.
Paspel: Zelfgemaakt van een oud fluovestje.
Rits: Stoffeparadijs Valkenswaard
https://www.bloglovin.com/@daisymolemans33 opmerkingen:

 1. Ik waag heel graag mijn kans! Dit kan ik niet laten schieten aja! Ik volg hier en op IG!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw voor een jongenspatroon waag ik graag mijn kans!

  Gr tot op ig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier vorige week een meisjes soft shell gemaakt en de zoon stond met hangende pootjes te kijken... hier ook meestal rokjes en kleedjes voor de girls of voor mezelf. Tijd voor men zoon te verassen! ik doe graag mee voor het patroon! mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, hier waag ik ook mijn kans voor! De softshell ligt al even klaar, ik ben enkel nog op zoek naar een goed patroon voor de zoon van 11... Dit komt als geroepen!
  Enne...als collega-(amateur)fotografie ben ik benieuwd naar je nieuwe lens ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk patroon, leuke wedstrijd! Eigenlijk, zo softshell, kan dat tegen de regen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Softshell is waterafstotend maar niet volledig waterdicht. Dus als het heel hard regent is een regenjas aangewezen maar ja, dat is met veel jassen zo eh. Heb nog getwijfeld om zoonlief eens een rondje door de regen te laten rennen vandaag 😉. Dan had ik het wel geweten eh.

   Verwijderen
 6. Super leuk geworden!
  Ook echt iets voor zoonlief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook mijn kleinzoons zouden blij zijn met zo een mooie jas, bij deze waag ik dus ook mijn kans voor dit patroon 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Supertoffe jas en cool model ;-) En keileuk idee om een fotoshoot weg te geven! Valt het mee om met softshell te naaien? Heb namelijk ook plannen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verwerkt zich super gemakkelijk. Was voor mij ook de eerste ervaring met softshell maar heel goed meegevallen. Ben benieuwd naar je plannen!

   Verwijderen
 9. Heel mooie jas! Ik keek er ook al lang naar uit om eens zo een jas voor mijn zoontje te naaien. Mss wil hij dan ook eens met plezier op de foto staan 😉. En een fotoshoot ziet mijn dochtertje zeker zitten. We volgen je ook op IG.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O, ik doe heel graag mee voor mijn prinsje ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waw, prachtig in zn eenvoud, met net dat tikkeltje meer! Ik zou zeer graag mijn kans wagen zodat ik mijn zoon ook plezier kan doen met zelfgemaakte jas. En eens patroontje op zak, proberen evenaren dan maar, met eigen touch uiteraard. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk patroontje. Ik zoek al een tijdje een mooi patroon voor een softshell jas en zou dus enorm blij zijn hiermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk zeg voor onze 2 zonen. Al met mijn 2e jas bezig maar nog nooit voor de jongens gemaakt en nog nooit met softshell maar uitdaging moet je blijven houden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie jas! Geef het model maar een dikke pluim voor zijn medewerking.
  Die zonen hebben toch veel pech met de overvloed aan meisjespatronen, he. Ik doe dus graag mee als er een jongenspatroon te winnen valt. Ik volg ja al een tijdje op bloglovin en instagram :-)
  De fotoshoot klinkt heel tof, maar ik ga toch passen omwille van de afstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben hier volop ufo's aan het afwerken en het viel me ook op dat vooral de dames in huis de gelukkige bestemmelingen van de naaisels zijn. Daar moet ik dringend wat aan doen!
  Mooie jas heb je trouwens gemaakt, jongens zijn zo dankbaar om voor te naaien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh en hoewel ik het helemaal met je eens ben, Limburg is pittoresk en al, maar ik pas voor een shoot wegens simpelweg te ver ;)

   Verwijderen
 16. Oh wauw! Hier een zoontje die ook wel zo'n jas zou willen!!! Zijn zussen gaan met de meeste naaisels lopen, dus eigenlijk verdient hij zeker zo'n stoere jas! Ik doe graag mee voor het patroontje, en ik volg zeker op ook op ig.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat is het toch een knappe jongen!!!
  En die Softshell Jacket zie ik wel zitten voor mijn stoere meid, maar die fotoshoot lijkt me nog het allerleukste 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou wat onwijs leuk, er stond al een jas op mijn programma, maar ben nog op zoek naar een patroon, deze is super! Graag doe ik mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een softshell jas, dat patroon heb ik nog niet. Ik doe dus graag mee! Ik volg op de blog en op Instagram 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Doe graag mee, twee kleinzonen zouden deze jas wel zien zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Echt kei moooooooi Daisy!!! En wat een knappe zoon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je trouwens ook nog wat meer laten weten over de werkbeschrijving en de moeilijkheidsgraad enzo?

   Verwijderen
 22. Ik heb mijn zoon zwaar verwaarloosd op naaivlak, ondanks mijn goede voornemens, dus ik waag mijn kans. Als ik win, beloof ik dat deze bovenaan op de prioriteitenlijst komt en ik een tijdelijke naaistop inlas voor de dochter. Ik volg je via bloglovin en ig

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat is een mooi jasje. Een patroon voor softshell zie ik helemaal zitten. Ik naaide hier al eerder mee, maar een gewoon jasjes patroon is naar afwerking toe niet helemaal dat. Zou dit dus heel graag eens uit proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooi! Ik doe graag mee want nieuwe jassen staan hier ook op de planning. En een uitstapje naar Limburg zie ik ook wel.zitten ! X mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw! Super leuke jas! En wat leuk dat hij zo enthousiast is! Prima modellenwerk!
  Er staat hier nog een jas op de to Sew lijst dus zou ik wel willen winnen 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hahaha, hij is gewoon zo blij met deze jas dat het foto's maken hem nu niet meer zoveel uitmaakt. Of hij is gewoon heel trots op zo'n mama, die zulke mooie dingen maakt!
  Leuk, dat je het patroon weggeeft. Ik kan niet naaien, dus ik doe niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Prachtig gedaan!! Je ziet dat je zoon er heel blij mee is!

  Ik heb hier al softshell liggen, maar ik durfde nog niet beginnen en twijfel ook bij de keuze van het patroon. Winnen zou dus wel van pas komen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh, da's ook echt een mooie versie! Ik heb net doorgeklikt van de blog van Hutsepruts, en heb me gelijk op jouw blog geabonneerd. Fijn je te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een supermooie jas! Ik waag ook graag mijn kans want er staat hier ook nog een softshell jas op het programma voor de zonen :-).

  BeantwoordenVerwijderen