donderdag 1 juni 2017

Imari

Dat Femke en ik van jurkjes houden, dat hoef ik waarschijnlijk niet meer te vertellen. De laatste tijd merk ik zelfs dat er gewoon niet meer genoeg kapstokken in haar kast hangen. Hoog tijd dus om even wat anders te naaien terwijl ik nog een paar keer geniet van de (eigenlijk al veel te korte) jurkjes van vorige zomer.

Omdat jurkjes niet zo handig zijn tijdens de turnles of in de speeltuin besloot ik aan de slag te gaan met het nieuwe patroontje van Sansahash. Een extra shortje dat komt altijd wel van pas. Ik maakte de versie met pofbroek en het mag gezegd, deze versie is ideaal voor Femke haar dunne beentjes. Eindelijk geen wijde, gapende broekspijpen meer.

Het shortje heeft vooraan plooien en een valse gulp. Wat was ik blij toen ik zag dat ik geen rits in moest zetten. Hebben jullie daar ook zo'n hekel aan? Ik was in ieder geval blij met deze "valse" versie en je ziet op het eerste zicht het verschil toch niet. Het feit dat Femke bij het passen op zoek ging naar de rits is daar het bewijs van. En natuurlijk hebben we ook foto's om dat te bewijzen 😉.

Om de achterzakken iets extra te geven stikte ik er een brede band met pailletten over. Dankzij deze extra bling bling gingen ook gelijk de ogen van ons meisje stralen. Bling It's my girls thing.


Voor deze Imari shorts gebruikte ik een jeansstofje met stretch erin. Voor de eerste testversie gebruikte ik een soepel synthetisch stofje, maar dat laat ik jullie nog zien in één van de volgende blogposts.
Hopelijk tot dan!

Stof: Stretch denim, lang geleden gekocht op het stoffenspektakel.
Patroon: Imari pleated shorts van Sansahash. Het patroon is tot donderdag 8 juni te koop aan $5. Als je lid bent van de Sansahash pattern group op facebook krijg je er nog een extra korting bovenop. Je kan in die groep namelijk een kortingscode vinden die je kan ingeven bij je aankoop.


Groetjes Daisy
https://www.bloglovin.com/blogs/molemiekes-naaiblog-1244628510 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Het staat haar echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een mooie short. Dat zou ik ook eens moeten maken, want ook hier worden steeds jurkjes gemaakt. Een heel mooi bloesje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo een mooie short. Dat zou ik ook eens moeten maken, want ook hier worden steeds jurkjes gemaakt. Een heel mooi bloesje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo mooi! Jij bent wel heel goed bezig de laatste tijd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk meisjesachtige short met die pofpijpjes! Staat haar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan! Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk met die schattige details!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat ze daar schattig mee!
  Echt een prachtige meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi, wit bloesje past perfect er bij!

  BeantwoordenVerwijderen