zondag 17 februari 2019

Take a walk on the wild side

Ze zeggen wel eens dat je nooit genoeg luipaard print in je kast kan hebben. Ik weet eigenlijk niet of dat ook geldt voor kinderen. Maar met deze nieuwe Josephine cardigan van Iris May patterns staat de teller bij Femke op drie. 

Het kind is zot van alles wat met dieren te maken heeft. Ze was dan ook super blij met haar nieuwe, coole outfit. Al moest ik bij het bewerken van de foto's wel even slikken hoor, wat is ze groot aan het worden!

Deze cardigan is super fijn om te maken. Het zit erg snel in elkaar. Ik koos voor de optie met zakken en mouwen met een omslag. Die omslag vind ik erg handig. Iris gebruikte deze methode ook bij de Tintin broek. Je kan dan achteraf deze omslag los halen en 2,5cm verlengen. Je weet natuurlijk nooit wanneer ze ineens weer een groeispurt krijgen. 
Maar niet getreurd als je niet van een mouwomslag of gewone zoom houdt. Het patroon voorziet ook een optie met ballonmouwen. Die is ook heel erg leuk. 
Ik heb ook al versies zien verschijnen uit niet rekbare stoffen en oh ja, er is ook een versie met knoopsluiting. Met andere woorden, er zijn weer veel mooie opties!
Dit is dus zeker niet de eerste en laatste versie die ik maakte. Deze namiddag ga ik namelijk op stoffenjacht voor een nieuw exemplaar.
2 opmerkingen:

  1. Wauw staat haar super mooi! Dankjewel om mee te testen Daisy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit patroon was niet meteen eentje dat mij in't oog sprong... tot ik deze zag! Echt prachtig! En ja, ze wordt groot!!

    BeantwoordenVerwijderen