Pagina's

zaterdag 17 juni 2017

300 volgers via bloglovin = tijd voor een Giveaway!

Wow! Afgelopen week zat er een mailtje van Bloglovin in mijn postvak om me er attent op te maken dat de kaap van 300 volgers bereikt was. Zo fijn om te lezen. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel volgers er de afgelopen maanden bij zijn gekomen. Dit had ik echt niet verwacht.

Daarom wil ik jullie dus verwennen met een giveaway. Benieuwd wat er te winnen valt? Wel de inhoud van dit mandje.
Aangezien het laatste wat ik naaide de love pattern #9 is, besloot ik aan Bernadette van Duchess and Hare te vragen of ik hiervan een patroontje weg mocht geven. Tot mijn grote vreugde wilde ze het zelfs sponsoren! Het patroon heeft nog veel meer mogelijkheden dan de jurk die ik in mijn vorige post liet zien. Zo heb je de keuze tussen een jurk, een romper of een korter jurkje met een broekje onder. Ook zijn er 3 verschillende opties voor het voorpand zoals hartvormig, een V-hals of gewoon recht. En natuurlijk de vleugels niet te vergeten! Hieronder zie je alle mogelijke opties. Kijk voor meer inspiratie en uitleg zeker ook eens op de website van Duchess and Hare. De winnaar krijgt een kortingscode waarmee het pdf patroon aangekocht kan worden.
Aangezien ik ook iets van mezelf in de giveaway wilde stoppen besloot ik 1 meter extra te kopen van de nieuwe See you at six Cotton Lawn - Grill M - Bruin/Koper. Het is echt mijn favoriete stofje uit deze nieuwe playtime collectie.

Sincha van Het Stoffenhuis schonk ook nog 1 meter elastisch tailleband met koperen lijnen uit dezelfde collectie. Deze elastiek is de mooiste die ik tot nu toe al zag. Echt waar dit is zo een prachtige kwaliteit! Ik ben super blij dat ik ook deze mag weggeven.
Maar, wat moet je hier nu voor doen?
  • Volg mijn blog via bloglovin.
  • Laat een reactie na onder deze post waarin je vertelt waarom je me graag volgt (kwestie van te weten wat jullie graag lezen ;-))
  • En kom op 24 juni zeker kijken of je gewonnen hebt.
 Heel veel succes!!!

46 opmerkingen:

  1. 2 blogmeets geleden je blog leren kennen en sindsdien fan van je creaties! Kei goed bezig! ๐Ÿ‘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, makkelijk hoor: ik houd van je stijl, je foto's, je creaties... Proficiat met je 300 en zoveel volgers! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd superleuk om te kijken wat je gemaakt heb. En er stiekem inspiratie uit te putten voor mijn eigen bengels :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gewoon heel leuk om te zien waar je mee bezig bent! En om inspiratie op te doen voor leuke kledingstukken voor mijn kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke winactie. Toevallig is deze ook een van mijn favorietjes;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte! Ik volg je blog omdat je een vlotte schrijfstijl hebt. Je foto's zijn heel tof maar vooral omdat je veel projecten toont waarbij ik tijdens het lezen een 'mental-note' maak; "Dat ga ik ook eens maken!"
    groeten en veel succes met de blog! Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Proficiat met je 300 volgers! Als meisjesmama kijk ik altijd graag mee naar de kleertjes die je voor je meisje maakt. Lucky girl!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik volg je graag om inspiratie op te doen door jouw mooie naaisels te bewonderen.
    Toeval bestaat niet zegt men soms,........
    Toch inspireert een mama mij die even jong is als mijn zoon
    Zie ik meisjes kleedjes die ik graag voor mijn kleindochter naai
    op de koop toe zit oma al een tweetal dagen te sjieken of ze de mooie gouden stof zou kopen....
    Dus jazeker ik volg je graag, en nu met zulk fijne give away zeker!
    .

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoera voor jou! Je eigen stijl en foto's zijn voor mij doorslaggevend...Op naar de 500 ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik begon je te volgen nadat ik je op een blogmeet leerde kennen. Sympathieke mensen volgen is namelijk nog leuker. Ik hou wel van je schrijfstijl en stofkeuze

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik volgde je via instagram maar nu ik een paar van je laatste Posts gelezen hebt ga ik ze zeker blijven lezen. Tof zo een combi tussen meisjes jongens naaisels en voor jezelf

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Omdat je stijl mooi aansluit bij onze smaak hier ten huize Gestoft. En omdat je steeds heel netjes alles afwerkt.๐Ÿ˜Š

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, proficiat!!! Ik kom hier graag langs omdat ik het hier altijd wel gezellig vind en mooie naaisels zie voor meisjes en jongens รฉn grote meisjes. Doe maar gewoon lekker voort zoals je bezig bent ☺

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En nu stel ik juist vast dat ik je enkel volg via blogger in de leeslijst en nog niet via bloglovin. Dus hupakee, je hebt er nog een officiรซle volger bij ๐Ÿ˜‰

      Verwijderen
  14. Net je blog ontdekt en onmiddellijk beginnen volgen...
    Waarom ik je volg. Je hebt dezelfde smaak als ik ๐Ÿ˜
    Ik had ditzelfde stofje gekocht en diezelfde dag nog omgetoverd in een rokje, waardoor ik al ongelooflijk veel spijt had dat ik maar een half metertje bestelde, want nu is alles op ๐Ÿ˜–
    Ik waag dus hรฉรฉl graag mijn kansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk! Ik doe graag inspiratie op via je mooie foto's en creaties ��

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Niet om te winnen, maar gewoon om je even te zeggen dat je keigoed bezig bent ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van je blogs en foto's ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Stiekem volgen we elkaar toch allemaal al inspiratie op te doen! Jouw foto's, doen me dikwijls watertanden voor stof, voor een patroon of voor allebei;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Goed bezig! Stuur je volgers even naar mij, want ik blijf al maanden haperen net onder de 300 volgers. Dan kan ik mss ook een giveaway doen, hihi! Ik vind dat dus ook het mooiste stofke, maar er nog niets tot nu toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Proficiat met die 300 volgers! Je maakt geweldige creaties en ik volg je graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw, al 300 volgers? Ik hoop dat ik die kaap ook ooit eens mag bereiken. Allereerst een dikke proficiat!๐ŸŽ‰
    Een antwoord op de vraag waarom ik je volg: je details! Een mouw in een andere stofje, een zakje in een andere kleur, een rugdetail waardoor je je outfit helemaal af maakt, de engelvleugeltjes aan je laatste creatie,... Allemaal zo secuur afgewerkt! Ik kijk steeds met grote ogen naar je nieuwe blogposts (en pik af en toe wel eens een ideetje ๐Ÿ˜‰). Ik doe dan ook graag mee aan deze Giveaway want het patroontje van Dutchess and Hare + het stofje van See you at six staan toevallig op mijn verlanglijstje ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿป

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik laat deze give-away aan mij voorbij gaan... maar wens je een dikke proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Proficiat! Leuke blog, mooie creaties, t zet me aan om iets nieuws te proberen, dus dat is altijd goed hรฉ! Blijven gaan, zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. O wat een leuk initiatief! Ik volg je al tijdje op IG. Nu ook via bloglovin! Kzou zeggen doe zo verder. Een voor een pareltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. na je bezoek en reactie op mijn blog ook eens bij jou komen piepen ... en ben verkocht ... staat tussen de favorieten in de internetbrowser om regelmatig eens te komen snuisteren ... en te lonken naar de mooie creaties en mooie bijhorende foto's en uiteraard om ideetjes op te doen om zelf weer aan de slag te gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik vind je creaties en stofkeuzes erg inspirerend! Ook is het fijn dat er een afwisseling is van maaksels voor de jeugd en voor jezelf. Doe zo voort. En... ik ben zeker ook fan van see you at six, super

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Als Oma kijk ik uit naar al jou creaties!Zo blijf ik jong en weet ik vooral wat jonge kinderen dragen,dus ik naai veel voor mijn kleinkids!
    Een dikke proficiat,ik kan dit alleen maar toejuichen ,de naad ,een stiel die bijna verloren was gegaan is nu weer hip!
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Proficiat met je 300 volgers! Ik ben via Hutsepruts hier te recht gekomen. Toffe schrijfstijl, leuke foto's en als mede Limburgse fijn om je volgen ๐Ÿ˜‰ Ik waag graag een kansje op het mooie stofje. Het patroon kan ik voor ons nichtje gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Proficiat! Ik volg vooral voor inspiratie: om nieuwe patronen te leren kennen (zoals nu!). Mijn dochtertje zou volgens mij mooi staan met dit patroon, dus ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik volg je omdat je van die mooie en originele creaties maakt. Ook vind ik het leuk dat je verschillende patronen gebruikt en niet alleen Knip/Burda bijvoorbeeld, zoals velen van ons (inclusief ik zelf) doen. Leuk voor de inspiratie en het ziet er altijd super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. proficiat met je mooie blog en je 300 volgers. Ik vind je blog zo leuk, gewoon om te zien wat je allemaal maakt en het geeft me steeds weer inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Je maakt trouwens heel mooie dingen, echt mijn smaakt wel. Zeer leuk, doe zo voort.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Proficiat! Ik vind de inspiratie zo leuk, geeft me altijd zin om zelf aan de slag te gaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Proficiat! Dat stofje is ook mijn favoriet. Jongens- en meisjesinspiratie, vind ik hier. En wat je voor jezelf maakt, is ook altijd raak.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik volg je sinds de naaidag van Els. En sindsdien nog 2x aanwezig geweest op dezelfde blogmeet. Ik geniet telkens weer van de prachtige creaties voor jezelf en de kinderen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En natuurlijk proficiat met die 300 volgers !! Altijd leuk om zo'n kaap te overschrijden...

      Verwijderen
  34. Wat een toffe actie Daisy! Ik volg je al een hele tijd, ik lees graag je posts, er zit veel afwisseling in je naaisels... en ze zijn in lijn met mijn naaiseltjes ;-)! Daarom waag ik hier mijn kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Proficiat! Ik volg je blog al een tijdje en vind het zo leuk om je creaties te bewonderen, telkens opnieuw en zelf inspiratie te komen opdoen voor eigen projectjes voor mijn dochtertjes. Ik hou van je stijl en je creaties! Doe zo voort!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Alhoewel ik al ruim 50 jaar achter de naaimachine zit (en produceer) ben en blijf ik nieuwsgierig naar wat anderen maken. Tips & trics, patroontjes, weetjes, het is altijd weer leuk om iets nieuws te lezen (en dat gebeurt regelmatig). Daarom lees ik je blog enne......... ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een hele dikke proficiat!!! Jij doet dat super!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hieperdepiep hoera! Wij (dochter met koperkleurig haar) en ik (idem haar) zijn dol op matchende stofjes en het elastiek is geweldig! Waar we graag over lezen?
    ✔️ mooie creaties
    ✔️ aanbevolen patronen
    ✔️ persoonlijkheid in de blog bijv anekdote, leuk verhaaltje.
    En daardoor weer gaan dromen over eigen nieuwe items ๐Ÿ˜

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Proficiat!!! Ik volg je zowel op Facebook als je blog. Je maakt hele leuke naaisels die mij inspireren. Wat zou het leuk zijn om deze mooie prijs te winnen ๐Ÿ˜€

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Proficiat met de 300! Daar kan ik voorlopig alleen maar van dromen... Ik vind je blog erg leuk door de grote variatie!! Erg leuk om te zien wat er allemaal van onder je naaimachine rolt.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Leuke projecten, leuke teksten ...
    Ik doe graag mee ad give away want die stof is ook mijn favoriet uit de collectie !

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Proficiat met je leuke blog! Je hebt een vlotte pen, bent van alle markten thuis, naait super leuke stuks en je bent ook gewoon een toffe madam! Deze give-away zou perfect zijn voor mijn kersvers metekindje, ideale gelegenheid om iets moois voor haar te maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. 300 volgers, proficiat! Dik verdiend en op naar 500 zeker ;-)

    BeantwoordenVerwijderen